Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πριν απο δυο χρονια θα ηταν ντερμπυ

Την τεταρτη νικη της σε εξι παιχνιδια πετυχε η ομαδα μας εκτος εδρας στο κλειστο της Κοκκινιας Αμαρουσιου και με αντιπαλο τη Νικη Αμαρουσιου. Το παιχνιδι δεν ειχε τον αμφιρροπο χαρακτηρα των αναμετρησεων μεταξυ των δυο ομαδων σε προηγουμενες σεζον και θα ειχε τελειωσει σε μια ωρα αν δεν υποτιμουσαμε τον αντιπαλο, που ηταν βεβαια κατωτερος των περιστασεων αλλα  σε καθε περιπτωση μπηκε στο παρκε για να διεκδικησει το καλυτερο δυνατο απο το συγκεκριμενο αγωνα.
Ευκολα κερδισαμε το πρωτο σετ με σκορ 25-18. Ειναι χαρακτηριστικο οτι απο τους πρωτους 15 ποντους του σετ μονο οι 3(!) οφειλοταν σε δικες μας προσπαθειες και ολοι οι υπολοιποι προηλθαν απο λαθη των γηπεδουχων. Πιο ισοροπημενα κυλισε το δευτερο σετ αλλα και αυτο κατεληξε σχετικα ευκολα στην πλευρα μας με σκορ 25-19.
Καπου εκει τελειωσε η συγκεντρωση μας με αποτελεσμα τα κοριτσια της Νικης να προσπαθησουν για μια ανευ προηγουμενου ανατροπη. Με αλλαγες στη συνθεση μας χασαμε το τριτο σετ με σκορ 23-25. Παραλιγο το σκηνικο να επαναληφθει και στο τεταρτο σετ αλλα εστω και με το οριακο σκορ 27-25 καταφεραμε να αποσπασουμε και τους τρεις ποντους του παιχνιδιου. Και παλι ειναι χαρακτηριστικο το οτι απο τους 27 ποντους του σετ σε δικες μας προσπαθειες οφειλοταν οι 22(!)
Στη Ρεα Παναγιωτου στηριχτηκε αυτη τη φορα για την οργανωση του παιχνιδιου ο Αντωνης Πουμπουρας. Δεν ειναι μυστικο οτι η νεαρη πασαδορος μας εχει δρομο μπροστα της να διανυσει απο τεχνικης πλευρας, αλλα ειναι επισης προφανες οτι εχει μεγαλη διαθεση και απο αγωνα σε αγωνα εμφανιζεται πολυ βελτιωμενη. Για τα προσοντα της δε γινεται βεβαια λογος και μαλιστα στο Μαρουσι πηρε και επιθετικες πρωτοβουλιες πετυχαινοντας 3 ποντους. Αλλους 3 ποντους προσθεσε στο σακουλι η εμπειρια της Αφροδιτης Χατζησωκρατη και 3 ακομα ο ενθουσιασμος της Τατιανας Μολδοβανιδου.
Αρκετα καλο βραδυ για τις κεντρικες μας: ' ο παλιος ειναι αλλιως' Αγγελικη Λιουκα πετυχε 9 ποντους (3 μπλοκ) και 'ο νεος ειναι ωραιος' Κατερινα Σκιτζη επισης 9 (5 μπλοκ!). Για ενα ακομα ματς οι επιθεσεις μας εκδηλωθηκαν κυριως απο τα ακρα. Ετσι η Αναστασια Μικρουδακη προσθεσε στο ενεργητικο μας 16 ποντους (2 μπλοκ), η Μαρινα Γεωργιου 17 (6 ασους!) και η Τανια Ιλανιδου επισης 17 απο τους οποιους 7 στο κρισιμο τεταρτο σετ.
Ο Γιωργος Τουμπανακης και ο Χρηστος Χρηστιδης διαιτητευσαν με επιτυχια ενα ενδιαφερον αλλα αλλα χωρις πολλες δυσκολες φασεις παιχνιδι.
Η συνθεση μας: Βασαλου(L), Χατζησωκρατη, Ιλανιδου, Κουγιουμπουναρλη, Παϊκου(L), Βελουδη, Μολδοβανιδη, Λιουκα(c), Μικρουδακη, Γεωργιου, Παναγιωτου, Σκιτζη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου