Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Παρα λιγο μετωπικη.......

Για ενα και μοναδικο σετ η Ενωση Γαλατσιου αιτιολογησε απολυτα τη θεση της σαν ουραγου της βαθμολογιας και παιζοντας πολυ μετριο βολλεϋ εχασε απο την ομαδα μας ευκολα και με σκορ 25-15. Στη συνεχεια ομως αποφασισε να 'σπασει το ροδι', οπως ελεγαν χαρακτηριστικα οι φιλοι της στη εξεδρα και μας εβαλε δυσκολα προβληματα για τρια ολοκληρα σετ.
Και οι δικες μας παικτριες; Εφησυχασμενες μαλλον απο την ευκολη κατακτηση του πρωτου σετ εχασαν ανετα το δευτερο σετ με 14-25 και χρειαστηκε να επιστρατευσει λοχαγους και ταγματαρχαιους ο Αντωνης Πουμπουρας στο τριτο και τεταρτο σετ για να καταφερουμε να τα παρουμε δυσκολα με 25-18 και 25-22.
Εχουμε και λεμε λοιπον: μπηκε για πρωτη φορα στο παιχνιδι στο τριτο σετ η Τανια Ιλανιδου και προλαβε να παρει 11 ποντους, αρκετους μαλιστα απ' αυτους με 0% δυναμη και 100% εξυπναδα! Μπηκε κι αυτη για πρωτη φορα στο τριτο σετ - για την Αφροδιτη Χατζησωκρατη ο λογος - πετυχε 6 ποντους (3 ασους) αλλα κυριως πηρε το σερβις στο 17-18 του τριτου σετ και δεν το αφησε παρα μονο με το σφυριγμα της ληξης του σετ! Αρχηγικη εμφανιση απο την Αγγελικη Λιουκα που πηρε 13 ποντους (4 μπλοκ) και εστειλε σαν σερβερ το σκορ απο το 8-12 στο 13-12 στο τριτο σετ και απο το 18-21 στο 23-21 στο τεταρτο!
Δευτερο συνεχομενο 'γεματο' παιχνιδι απο τη Ρεα Παναγιωτου. Εκτος απο τον οργανωτικο της ρολο που πηγε σχετικα καλα - δεδομενης και της μετριας υποδοχης της ομαδας μας - πηρε και 9(!) ποντους (4 μπλοκ, 3 ασους). Σουπερ εμφανιση απο την Τατιανα Μολδοβανιδη με 16 ποντους και ενα καρο τσαντιλα στις ελαχιστες προσπαθειες που δεν της πηγαν οπως θα ηθελε! 7 ποντοι απο την Αναστασια Μικρουδακη και 5 απο τη Μαρινα Γεωργιου εβαλαν το λιθαρακι τους στην τελικη μας επικρατηση.
Καλη διαιτησια απο τη Φανη Οικονομοπουλου και το Βαγγελη Καλπια. Η πρωτη ηταν λιγο αυστηρη στην εφαρμογη της διπλης μπαλας αλλα η αυστηροτητα της ειχε αποδεκτη και τις δυο ομαδες οποτε ... ολα καλα.
Η συνθεση μας: Βελουδη, Κουγιουμπουναρλη, Βασαλου(L), Χατζησωκρατη, Μικρουδακη, Γεωργιου, Παναγιωτου, Λιουκα(c), Ιλανιδου, Γεωργιου, Παπαγιαννοπουλου, Μολδοβανιδη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου