Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Deja vu, deja vu ...

Εβδομη νικη σε εννεα αγωνες για τη γυναικεια μας ομαδα, εκτος εδρας και με αντιπαλο την Αθηνα Μαγκουφανας. Σχετικα ανετη η επικρατηση με σκορ 3-0 απεναντι σε μια μαχητικη αλλα πολυ νεανικη ομαδα που θα δωσει μαχη για να κρατηθει στην κατηγορια. Απουσα λογω ελαφρου τραυματισμου η Μαρινα Γεωργιου αλλα παρουσα σε ρολο-εκπληξη (ακραιας) η Σοφια Παϊκου. Δε ρωτησαμε σχετικα τον coach αλλα μαλλον επροκειτο για ενα απο τα τακτικα τρικ που τραβαει συχνα ο Αντωνης Πουμπουρας απο το μανικι, δεδομενου μαλιστα οτι η ομαδα μας κατεβηκε με 11 αθλητριες στο γηπεδο και δεν εδικαιουτο να χρησιμοποιησει δευτερο λιμπερο.
Με εκπληκτικα ιδιο τροπο διαχειριστηκαμε και τα τρια σετ εντος αγωνιστικου χωρου: στο 14-14 του πρωτου σετ πηρε το σερβις η Τανια Ιλανιδου και εστειλε το σκορ στο 21-14. Στο 14-15 του δευτερου σετ τον ιδιο ρολο ανελαβε η Αφροδιτη Χατζησωκρατη και αφησε το σερβις στο 21-15. Στο 14-13 του τριτου σετ ηταν η σειρα της Τατιανας Μολδοβανιδη να επαναλαβει τη διαδικασια και εφτασε το σκορ στο 20-13 (2 ασους). Ευτυχως που το παιχνιδι μας δεν ηταν στο Στοιχημα γιατι πολυ ευκολα θα χαρακτηριζοταν 'υποπτο χειραγωγησης'! Για την Ιστορια τα τελικα σκορ των σετ ηταν αντιστοιχα 25-18, 25-18 και 26-24.
Στους 15 ποντους σταματησε το κοντερ του σκορ για την Αναστασια Μικρουδακη. Σταθερες αξιες η Τανια Ιλανιδου και η Αγγελικη Λιουκα με 9 ποντους η καθε μια (3 ασους και 2 ασους αντιστοιχα). Απο κοντα στους 7 ποντους (3 ασους) η Χατζησωκρατη που ανεβαζει στροφες απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Στην επιθετικη μας δραστηριοτητα προστεθηκαν 5 ακομα ποντοι απο την Κατερινα Σκιτζη και 4 ποντοι (2 μπλοκ) απο τη Ρεα Παναγιωτου.
Αδιαφορη διαιτησια απο τον Κωστα Μυστριωτη και το Μανωλη Καπλανιδη. Δεν απεφυγαν καποια λαθη ευτυχως οχι καθοριστικα για την τελικη εκβαση του αγωνα.
Η συνθεση μας: Βελουδη, Μολδοβανιδη, Κουγιουμπουνουρλη, Βασαλου (L), Λιουκα (c), Παναγιωτου, Ιλανιδου, Χατζησωκρατη, Παϊκου, Μικρουδακη, Σκιτζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου