Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ηττα με κερδη!

Πρωτη εντος εδρας ηττα για την ομαδα μας απο την πρωτοπορο και αηττητη μεχρι σημερα ομαδα της Αγιας Παρασκευης. Ηττα παρ'ολα αυτα με καλη εμφανιση στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και καποια μικρα νεκρα διαστηματα  που μας στερησαν τη δυνατοτητα να παρουμε και βαθμους απο το συγκεκριμενο αγωνα. Σημαντικο κερδος και η ραγδαια εξελιξη μερικων απο τις νεωτερες αθλητριες μας που βαζουμε στοιχημα πως δε θα αργησουν να στεκονται με αξιωσεις διπλα στις 'μπαρουτοκαπνισμενες παλιοσειρες' (αν βεβαια ειναι δοκιμο να χαρακτηριζονται ετσι παικτριες 27 και 28 χρονων!).
Μεγαλη νευρικοτητα στο πρωτο σετ και απο τις δυο ομαδες που συναγωνιστηκαν η μια την αλλη σε χαμενα σερβις και κακες υποδοχες. Καποιες λεπτομερειες εκριναν τελικα την εκβαση αυτου του σετ που κατεληξε στην Αγια Παρασκευη με σκορ 23-25.
Σπουδαιο βολλεϋ παιξαμε στο δευτερο σετ. Βελτιωμενη υποδοχη, καλη οργανωση παιχνιδιου, αποτελεσματικες επιθεσεις με φυσιολογικο αποτελεσμα να ισοφαρισουμε ευκολα το παιχνιδι παιρνοντας το σετ με σκορ 25-15.
Τα μικρα νεκρα διαστηματα στην αποδοση μας εκαναν την εμφανιση τους στο τριτο σετ με αποτελεσμα το 20-25 εις βαρος μας. Χαϊ-λαϊτ του σετ και του αγωνα το μπλοκ της πασαδορου μας Ειρηνης Βελουδη που το πανηγυρισε εξαλλα μαζι με ολες τις συμπαικτριες της αλλα και τους φιλους της ομαδας στην εξεδρα.
Παρομοια η εικονα και του τεταρτου σετ που κατεληξε στις φιλοξενουμενες με 19-25. Χαρακτηριστικο της μαχης που δοθηκε σε ολα τα σετ ειναι το συνολο των ποντων που πηρε καθε ομαδα: Παπαγου 87 - Αγ. Παρασκευη 90. Ενα τριποντο χωρισε τις δυο ομαδες αν θελουμε να το θεσουμε με μπασκετικους ορους!
Σε σουπερ βραδυ η Αναστασια Μικρουδακη με 14 ποντους (2 ασους). Απο κοντα στο σκοραρισμα και η Μαρινα Γεωργιου με 12 ποντους (2 ασους). Καλη εμφανιση η Αγγελικη Λιουκα με 8 ποντους (2 ασους). Η εορταζουσα σημερα Κατερινα Σκιτζη εκανε κατι παραπανω απο αισθητη την παρουσια της με 8 ποντους (3 ασους).Πολυ καλο βραδυ σε υποδοχη και επιθεση για τη Τατιανα Μολδοβανιδου με 7 ποντους. 6 ποντους προσθεσε στο ενεργητικο μας η Τανια Ιλανιδου και 4 η Βελουδη αλλα ειπαμε ποιος απ'αυτους ηταν ο καλυτερος .... Μετα απο το νευρικο πρωτο σετ η Δημητρα Βασαλου επανηλθε στα γνωστα της στανταρ στην υποδοχη και μαλιστα επαιξε με επιτυχια και το ρολο του δευτερου πασαδορου σε πολλες 'χαλασμενες' μπαλες. Καλη οργανωση και απο τη Ρεα Παναγιωτου που βοηθησε και στις μαχες πανω στο φιλε.
Μετρια διαιτησια απο το Σαραντο Προκοπιου και τον Αλεξανδρο Πολιτη. Τα λαθη που εκαναν δεν ηταν τοσο πολλα αριθμητικα αλλα ηταν αρκετα  για εναν αγωνα που τις δυο ομαδες τις χωρισαν τρεις ποντοι στο συνολο. Ο πρωτος για να ειμαστε ειλικρινης πηρε πισω και ενα-δυο φαλτσοσφυριγματα. Για τον δευτερο τα εχουμε ξαναπει και δεν υπαρχει λογος να γινομαστε κουραστικοι ...
Η συνθεση μας: Βελουδη, Μικρουδακη, Γεωργιου, Ιλανιδου, Λιουκα(c), Σκιτζη, Βασαλου (L), Χατζησωκρατη, Μολδοβανιδου, Παϊκου (L), Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου