Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το πενθος ... δεν ταιριαζει στην Ηλεκτρα.

Τοσο κοντα, μα και τοσο, μα τοσο μακρυα!
Ισως καποια μεταγενεστερη στιγμη βρεθει το ψυχραιμο ματι που θα κρινει -οσο αντικειμενικα γινεται- αυτον τον τελικο και αυτη την πορεια της ομαδας μας προς τον τελικο. Αυτη τη στιγμη ομως δε μπορει να  μιλησει παρα μονο το συναισθημα κι αυτο επιμενει:
'Αθηνα, Ναντια, Αγγελικη, Λουκια, Χριστινα, Σοφια, Αφροδιτη, Ρεα, Κελλυ, Ελεαννα, Αναστασια, Βασιλικη, Δημητρα, Μαριαννα, Γιωτα, Αναστασια, Τανια, Μαρια, Αντωνη, Νικηφορε, Ζωη, Στεφανε',
Thanks for the Journey!
Η γευση στο στομα αυτη την ωρα ειναι γλυκοπικρη και πως αλλιως θα μπορουσε να ειναι αφου ο μεγαλος αντιπαλος παει στα πιο μεγαλα σαλονια εχοντας πετυχει 471 ποντους εις βαρος μας κι εχοντας δεχτει 478 και στα πεντε δραματικα παιχνιδια που παιξαμε φετος. Κι ομως χρειαζομαστε αλλους δυο ακομα για να βρεθουμε εμεις στη θεση του. Μια πιο τολμηρη επιθεση και μια καλυτερη υποδοχη, ισως μια τυχεροτερη επιθεση και μια προσεκτικοτερη αμυνα. Η Ιστορια εγραψε και δεν ξεγραφει:
Αμαζονες- Παπαγος 3-2 (25-21, 21-25, 22-25, 25-20, 15-13)
Σε 212 τελειωμενες φασεις ειναι αδικο να καταλογισουμε λαθη στο διαιτητικο διδυμο. Ο Νικος Μοσχος ηταν πολυ καλος κι ο Σπυρος Πρεντζας ηταν αριστος.
Το 'Στελιος Καλαϊτζης' αποδειχτηκε πολυ μικρο για να φιλοξενησει ενα τετοιο παιχνιδι. Για μια ακομα φορα οι φιλοι και των δυο ομαδων εδωσαν ρεσιταλ αθλητικης υποστηριξης στις ομαδες τους. Ισως η ομοσπονδια θα πρεπει να βρει εναν τροπο να προβαλει αυτες τις συμπεριφορες σαν αντιδοτο στις 'αρρωστιες' του τυπου, Τουμπα, Λεωφορος, ΣΕΦ κλπ 
Η τελευταια συνθεση μας για φετος: Βασαλου (L), Βουτσαρα, Κατσικα, Κρομμυδα, Λιουκα (c), Μπιτσοπουλου (L), Μωραϊτιδη, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Πολυχρονακη, Χρυσομαλλη, Χατζησωκρατη, Χριστοφοριδου, Φραγκα.
Υ.Γ. Ειχα το προνομιο να φυγω απο το γηπεδο με το μεταλλιο του αρχηγου κρεμασμενο στο λαιμο. Ειναι πολυ ωραιο, βαρυ και στολισμενο με την ασπρη-μπλε κορδελα του και σιγουρα θα φυλαχτει κατα πως του αξιζει. Ειναι βεβαια ασημενιο. Ο 'ποντικος των αποδυτηριων' λεει πως στις τελευταιες αγωνιστικες οδηγιες του ο coach ζητησε μεν ψυχραιμια και καθαρο μυαλο για τη νικη αλλα ξεκαθαρισε πως η ομαδα εκανε με το παραπανω το χρεος της για φετος και πως ο σχεδιασμος της ειναι διετης. Θα περιμενω ως του χρονου και το χρυσο για να τα βαλω στην ιδια κορνιζα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου