Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

1,2 ή 3 Παρασκευες;;;

Ιδου το διλημμα που θα μας απασχολησει το μηνα Απριλιο και κατα τη διαρκεια των play-off του φετινου πρωταθληματος. Η απαισιοδοξη αποψη λεει πως θα παιξουμε μονο την Παρασκευη 8 του μηνος και μετα θα παμε διακοπες αλλα αυτη την αποψη δε θελουμε να τη σκεφτομαστε καθολου. Η 'καβαλημενη' αποψη λεει πως θα χρειαστουμε και την Παρασκευη 15 του μηνος και μετα θα παμε παλι διακοπες. Αυτη η αποψη μας αρεσει πολυ αλλα πρεπει τα κοριτσια του Αντωνη Πουμπουρα να δειξουν 'αδαμαντινο' χαρακτηρα για να γινει πραγματικοτητα. Υπαρχει και η αποψη της υπομονης που υποστηριζει πως θα φτασουμε στην Παρασκευη 22 του μηνος και ισως και λιγο μακρυτερα. Δε μας χαλαει κιολας αλλα καλυτερα να μην παιζουμε με την τυχη μας και μη ξεχναμε και την πιεση που ταλαιπωρει μερικους φιλους της ομαδας!
Κατα τ'αλλα το φιναλε της regular season ηταν μια απ'τα ιδια με το φιναλε του πρωτου γυρου. Περασαμε ευκολα απο το 'Μαρκος Παπαδακης' κερδιζοντας το ΠΑΚ Χαλανδριου με 3-0 σετ σε ενα παιχνιδι που δε θυμιζε σε τιποτα τις μαχες του σχετικα προσφατου παρελθοντος. Ενα σετ προεβαλε σθεναρη αντισταση η γηπεδουχος ομαδα -το τριτο- που εληξε με 26-24 και σχετικα αμφιρροπα πηγε το παιχνιδι μεχρι τα μεσα του δευτερου σετ. Εκει μετα το αρχικο 10-15 εις βαρος μας οι παικτριες μας σοβαρευτηκαν, εκαναν ενα σερι 15-5 και οποιες φιλοδοξιες των γηπεδουχων υπηρχαν εξανεμιστηκαν.Το πρωτο σετ ειχε τελειωσει με το ευρυ σκορ 25-13.
Συμμετεχει στα μπλοκ η Αθηνα Χρυσομαλλη αλλα στην περιπτωση του ΠΑΚ ειναι θα λεγαμε υπερβολικη! Τεσσερα εκανε στο παιχνιδι του πρωτου γυρου, πεντε στου δευτερου(!) και τελειωσε τον αγωνα με 10 συνολικα ποντους. 11 ποντοι απο τη Ναντια Μωραϊτιδη, 10 απο τη Σοφια Κατσικα, 9 απο τη Αφροδιτη Χατζησωκρατη (2 ασσοι). Σε καλη κατασταση οι κεντρικες μας με 8 ποντους η Χριστινα Χριστοφοριδου (3 μπλοκ) και με 6 ποντους η Λουκια Παπαγιαννοπουλου. Εντυπωσιακη συμπτωση οτι ΚΑΙ στα τρια σετ πηραμε απο 19 ποντους απο δικες μας προσπαθειες (οχι απο λαθη των αντιπαλων).
Ο Χρηστος Μαυρος και ο Νικηφορος Σταϊκος δε συναντησαν σπουδαια προβληματα με τη διαιτησια του αγωνα.
Η συνθεση μας: Βασαλου (L), Βουτσαρα, Κατσικα, Κρομμυδα, Λιουκα (c), Μπιτσοπουλου (L), Μωραϊτιδη, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Πολυχρονακη, Χρυσομαλλη, Χατζησωκρατη, Χριστοφοριδου, Φραγκα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου