Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τελος και αρχη...

Οπως εχουμε προαναγγειλει απο τις 8 Απριλιου, το παρον μπλογκ αναστελλει τη λειτουργια του σαν μεσο ενημερωσης για τα τεκταινομενα στη γυναικεια ομαδα βολλεϋ του Α.Σ. Παπαγου. Για μια ακομα φορα απευθυνω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους με τα καλα τους λογια -αλλα και με την κριτικη τους- μας εδωσαν κουραγιο και ωθηση αυτους τους 20 μηνες που 'ειμαστε στον αερα'. Προς αποφυγη καθε παρεξηγησης διευκρινιζουμε και παλι πως αυτη η αναστολη δεν εχει να κανει ουτε στο παραμικρο με τους ανθρωπους του Α.Σ. με τους οποιους - τεχνικη και διοικητικη ηγεσια- η συνεργασια ηταν εξαιρετικη καθ'ολη τη διαρκεια της λειτουργιας μας.
Στα κοριτσια της ομαδας, που αναμφιβολα ηταν η εμπνευση και η αφορμη της δημιουργιας του μπλογκ, ευχομαστε υγεια και χαρες στην προσωπικη τους ζωη καθως και καινουργιες αθλητικες αλλα και επαγγελματικες επιτυχιες. Ειναι προφανες οτι παρα την πικρη γευση που μας αφησε το τελευταιο παιχνιδι της σεζον θεωρουμε οτι η ομαδα εκανε μια εξαιρετικη χρονια και μετα πασης βεβαιοτητος ξεπερασε τις προσδοκιες που ειχαμε γι'αυτην οταν τον Οκτωβρη ξεκιναγε το πρωταθλημα. Ευχης εργο θα ηταν να παρεμεναν ολες στο salloon και την επομενη σεζον, ωστε να ολοκληρωσει ο Αντωνης Πουμπουρας το διετες πλανο που εχει στο μυαλο του. Σε καθε περιπτωση οι ευχες μας θα συνοδευουν και οσες αποφασισουν να πλευσουν σε αλλα 'βολλεϊκα λιμανια'.
Οι αναρτησεις του μπλογκ θα παραμεινουν ως εχουν. Η ιστορια ενος συλλογου αλλωστε ειναι το καλυτερο εφαλτηριο για μελλοντικες επιτυχιες αλλα και για να αποφευγονται τα οποια λαθη του παρελθοντος. Το μπλογκ ομως θα αναμορφωθει συνολικα και θα χρησιμοποιηθει απο σημερα και στο εξης σαν χωρος γενικοτερου αθλητικου προβληματισμου. Στα πλαισια αυτα θα αλλαξει ελαφρα και το ονομα του και η αισθητικη του εικονα και η σελιδοποιηση του. Μακαρι το επισημο site του Συλλογου να ξαναρχισει απο το επομενο φθινοπωρο να προβαλλει και παλι το πολυ αξιολογο τμημα του γυναικειου βολλεϋ. Long live Papagou volleyball Team! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου