Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Papagos for ever

Οταν ξεκινησε τη λειτουργια του το παρον blog -τον Οκτωβρη του 2014- η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φιλοδοξια του συντακτη του ηταν η καταγραφη των προσπαθειων, της χαρας και της λυπης των ανθρωπων του τμηματος βολλεϋ του Α.Σ. Παπαγου. Πρωτα και κυρια των αθλητριων του και συνακολουθα των προπονητων και των ανθρωπων της διοικησης. Για τη δημιουργια του ζητηθηκε η εγκριση του coach του τμηματος, συγκεκριμενων αθλητριων του και της διοικησης του Συλλογου. Η συμφωνια ηταν καθολικη με μοναδικο αιτημα της διοικησης -απολυτα δικαιολογημενο- να δηλωνεται σαφως οτι οι αποψεις που εκφραζονται στο blog δεν εκφραζουν απαραιτητα τον επισημο συλλογο. Γι'αυτο αλλωστε το blog ονομαζεται Papagou Volley Friends. Μαλιστα τον καιρο της δημιουργιας του οι ειδησεις του τμηματος δημοσιευονταν και στο επισημο site του συλλογου απο αλλον συντακτη επιφορτισμενο με τη δραστηριοτητα του τμηματος βολλεϋ.
Τον εναμιση χρονο που περασε το παρον blog μαλλον καταφερε να πιασει το σφυγμο του τμηματος και των ανθρωπων του εντος και εκτος παρκε. Το επισημο site του συλλογου σταματησε να δημοσιευει τα νεα του βολλεϋ, προφανως καλυπτομενο απο τον τροπο που καλυπτε τα νεα αυτα το blog μας. Οι 80 ηρωϊκοι αναγνωστες του τον Οκτωβρη του 2014 ξεπερασαν τους 1.000 το Μαρτη του 2016. Ιδιαιτερα τις Τριτες της αγωνιστικης περιοδου -μετα δηλαδη τα Δευτεριατικα παιχνιδια μας- γυρω στους 250 φιλους της ομαδας μας κανουν πια την τιμη να ενημερωνονται απο μας για την πορεια του τμηματος στο πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα της Β΄ Εθνικης κατηγοριας. Και προς τιμην των ανθρωπων του συλλογου ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν μας ενοχλησε για τον τροπο σχολιασμου των παιχνιδιων της ομαδας.
Η ωραια αυτη περιοδος εφτασε στο τελος της. Παρα την τεραστια προσπαθεια που καταβαλουμε να ειμαστε αντικειμενικοι, ευγενεις και υποστηρικτικοι των στοχων του τμηματος, η προσπαθεια αυτη δεν αγγιζει ολους και ολες. Αν επροκειτο για επαγγελματικη προσπαθεια οι οποιες αντιδρασεις στα γραφομενα μας προφανως θα επεφταν στο κενο. Προκειται ομως για την αγνοτερη μορφη του ερασιτεχνισμου που μοναδικη της εμπνευση ειναι η σχεδον 20ετης πλεον επαφη μας με τους ανθρωπους που 'τρεχουν' με προσωπικες αβαριες ΟΛΑ τα τμηματα του Α.Σ. Παπαγου.
Μενει μια τελευταια υποχρεωση απεναντι σε ολους εκεινους που με τα καλα τους λογια μας εδιναν κουραγιο αυτο τον εναμιση χρονο. Για τους τελευταιους αγωνες της σεζον θα δημοσιευεται στο blog μετα τη ληξη τους το σκορ του αγωνα, τα επιμερους σετ, οι διαιτητες και η συνθεση της ομαδας μας. Ετσι για να μη μεινει η ενημερωση μιση και οι προσπαθειες χωρις τη minimum προβολη που τους αξιζει. Η ευχη μεσα απο τα βαθη της καρδιας ειναι να χρειαστουν τρεις ακομα δημοσιευσεις μια στις 11, μια στις 15 και μια στις 18 Απριλη. Ενα μεγαλο και ειλικρινες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς ολους και ολες σας. G.C.L.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου