Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Απλως ενας χαμενος ποντος;;;

Μονο με την αθλια εμφανιση της Κερατεας θα μπορουσε να συγκριθει η αποδοση μας στον εκτος εδρας νικηφορο(!) αγωνα με αντιπαλο την Αθηνα Μαγκουφανας. Υποδοχη για γελια και για κλαματα, αμυνα στατικη, στατικοτερη ... πεθαμενη, το μπλοκ των γηπεδουχων να κανει παρτι και για πρωτη φορα φετος οργανωση ... επιεικως μετρια. Κατω απ' αυτες τις συνθηκες το ποντακι που αφησαμε στην Πευκη μπορει ανετα να θεωρηθει και μεγαλη ... επιτυχια!
Ειναι επανειλημμενα εκφρασμενη η αποψη του μπλογκ οτι η αναθεση του σερβις σε παγωμενη παικτρια που μπαινει για πρωτη φορα στο παιχνιδι ειναι το λιγοτερο ριψοκινδυνη. Οταν αυτο γινεται με το σκορ 22-24 εις βαρος σου και με σερβερ μια 16χρονη αθλητρια πετυχαινεις -με αποδοση 6.50 τουλαχιστον- να καψεις τη νεαρη σερβερ και να χασεις και το πρωτο σετ με σκορ ... τι αλλο 22-25!
Το κατορθωμα του πρωτου σετ βρηκε το ταιρι του στο δευτερο σετ. Προηγηθηκαμε με 22-20 και το χασαμε παλι με σκορ 22-25. Και στον ταφο του Ινδου να παιζαμε τετοια ψυχολογια αποκλειεται να ειχαμε, κατα ποσο μαλλον στο ησυχο, φιλειρηνικο και αδειο γηπεδο της Πευκης.
Με τα χιλια ζορια πηραμε το τριτο σετ με 25-20 και το τεταρτο με 25-22. Και για να μη θεωρηθουν υπερβολη τα χιλια ζορια, ΚΑΙ στα δυο σετ το ποσοστο των ποντων που πηραμε χωρις να μεσολαβησει λαθος των γηπεδουχων ηταν μολις 56%.
Στο tie-break μιλησε η αναμφισβητητα μεγαλυτερη πειρα των παικτριων μας. Η Ναντια Μωραϊτιδη εμεινε στο σερβις απο το 1-2 ως το 10-2 και η σεμνη τελετη ελαβε τελος με σκορ 15-5 υπερ μας.
19 ποντοι (4 ασσοι) απο την Μωραϊτιδη, 13 ποντοι (3 ασσοι) απο την Αφροδιτη Χατζησωκρατη, 10 ποντοι (2 ασσοι, 2 μπλοκ) απο τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου, 9 ποντοι (1 ασσος) απο τη Σοφια Κατσικα, 6 ποντοι (2 ασσοι) απο την Αθηνα Χρυσομαλλη και 4 ποντοι (1 μπλοκ) απο τη Χριστινα Χριστοφοριδου.
Με πολλα λαθη η διαιτησια του Σπυρου Πρεντζα, καλυτερη η Μαρια-Χριστινα Χαμπιλου. Στα δυο πρωτα σετ εχασε φασεις εις βαρος μας στη συνεχεια ομως ... διορθωθηκε χανοντας τη μπαλα εις βαρος των γηπεδουχων. Highlight του αγωνα το 8-2 του tie-break: η Χατζησωκρατη καρφωνει πιθανοτατα εξω, η αντιπαλη διαγωνια ξαφνιαζεται, απλωνει χερι και αλλαζει πορεια στη μπαλα, εμεις πανηγυριζουμε και παμε για αλλαγη τερεν, ο Πρεντζας δειχνει ποντο υπερ των γηπεδουχων αλλα ο coach των γηπεδουχων Δημητρης Σουμπασης μας δινει τη μπαλα αγνοωντας το διαιτητη και καλει τις αθλητριες του να αλλαξουν τερεν! Respect coach και για το fair-play και για την πολυ βελτιωμενη εικονα της ομαδας σου στο δευτερο γυρο.
Η συνθεση μας: Βασαλου (L), Βουτσαρα, Κατσικα, Εμμανουηλ, Λιουκα (c), Μπιτσοπουλου (L), Μωραϊτιδη, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Πολυχρονακη, Χρυσομαλη, Χατζησωκρατη, Χριστοφοριδου, Φραγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου