Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Της ισορροπιας!

Μαλλον εκει την παει τη δουλεια φετος ο coach! Ας αφησουμε τις σουπερ σκορερς και ας παρουμε απο ολη την ομαδα οσα περισσοτερα μπορουμε. Και οι παικτριες του μπαινουν σιγα-σιγα στο πνευμα του προπονητη τους και μας υποσχονται μια εναλλακτικη σεζον! Ανυπομονουμε για το αποτελεσμα......
Το πρωτο επισημο παιχνιδι της σεζον -εκτος εδρας με αντιπαλο τον Α.Ο. Καρεα για το Κυπελο- προσφεροταν για το προαναφερομενο στυλ παιχνιδιου. Οι γηπεδουχες ηταν μια σοβαρη και φιλοτιμη ομαδα αλλα λιγοτερων δυνατοτητων απο τη δικη μας. Ο Αντωνης Πουμπουρας χρησιμοποιησε 13 αθλητριες, πηρε σκορ απο τις 10(!) και περασε μανι-μανι στην επομενη φαση της διοργανωσης. Τα σετ του παιχνιδιου τελειωσαν με 25-13, 25-9 και 25-15 και για να βαζουμε και κανενα προβληματισμο καταφεραμε να χασουμε και 10 ολοκληρα σερβις.
Η Αφροδιτη Χατζησωκρατη περναει μια νεα εφηβεια (ή μηπως δε βγηκε ποτε;) και ηταν το πρωτο βιολι της ορχηστρας με 10 ποντους(1 μπλοκ). Πολυ καλη εμφανιση απο τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου με επισης 10 ποντους(2 ασσους, 1 μπλοκ). Η Ναντια Μωραϊτιδη σταθερα καλη με 8 ποντους(3 ασσους) και απο κοντα η Τανια Ιλανιδου με 7 ποντους(1 ασσο) και η Σοφια Κατσικα με 6 ποντους. Η Κελυ Φραγκα εδωσε λυσεις στη θεση 3 -και περιμενουμε ακομα περισσοτερα- και η Βασιλικη Κρομμυδα εκανε την πρωτη της εμφανιση με τη φανελα της ομαδας μας.
Ο χρονος της πασαδορου μοιραστηκε σχεδον στη μεση μεταξυ της Αθηνας Χρυσομαλλη και της Ρεας Παναγιωτου. Για τη Αθηνα τα λογια ειναι περιττα αλλα για τη Ρεα ειναι απαραιτητα: Μπηκε σε ενα σημειο του παιχνιδιου που η υποδοχη μας εκανε σοβαρα 'νερα' και αναγκαστηκε για 7 περιπου ποντους να βγαζει αμυνες παρα να οργανωνει το παιχνιδι μας. Ξεπερασε την τρικυμια με απολυτη επιτυχια, διαχειριστηκε τον οργανωτικο της ρολο πολυ καλα και προλαβε να σκοραρει και 4 ποντους(2 ασσους)Well done Setter!
Highlight του αγωνα ο ποντος της λιμπερο μας Δημητρας Βασσαλου στο 21-9 του δευτερου σετ.      Ο Αντωνης Ζωης και ο Νεστορας Τσιτσικας περασαν ενα ευκολο βραδυ και διαιτητευσαν πρακτικα αλανθαστα.
Η συνθεση μας: Μπιτσοπουλου(L), Βουτσαρα, Φραγκα, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Χριστοφοριδου, Βασσαλου(L), Κρομμυδα, Χρυσομαλλη, Ιλανιδου(c), Μωραϊτιδου, Κατσικη, Χατζησωκρατη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου