Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Παρα ... λιγο!

Σαν ιση προς ιση -παρα τη διαφορα κατηγοριας μεταξυ μας- αντιμετωπισε η ομαδα μας την αντιστοιχη του Γ.Σ. Χαλανδριου στον τελικο του 2ου Τουρνουα 'Μαιρη Υφαντη' και τελικα υπεκυψε στις λεπτομερειες με τελικο σκορ 1-3. Το πρωτο και το τεταρτο σετ κριθηκαν με την ελαχιστη διαφορα ποντων (24-26 και 23-25) ενω στο δευτερο και τριτο σετ υπηρξε σχεδον απολυτη ισοδυναμια (18-25 και 25-19).
Στα ευχαριστα συμπερασματα του αγωνα το γεγονος οτι ο Αντωνης Πουμπουρας ειδε περισσοτερες παικτριες του -σε σχεση με τον ημιτελικο-να μπαινουν στον πινακα των σκορερ και να δημιουργειται ετσι η εικονα μιας πιο ισορροπημενης και πλουραλιστικης ομαδας.
Η Ναντια Μωραϊτιδη ηταν και παλι η αιχμη του δορατος με 13 ποντους. Απο κοντα και η Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 11 ποντους (3 ασσους). Εβαλε μπρος τις μηχανες η Χριστινα Χριστοφοριδου με 9 ποντους (1 ασσος, 4 μπλοκ) Σταθερη βοηθεια η Αθηνα Χρυσομαλλη με 8 ποντους (1 ασσος, 4 μπλοκ). Η Σοφια Κατσικα με 6 ποντους (1 μπλοκ) και η Τανια Ιλανιδου επισης με 6 ποντους (1 ασσος) βοηθησαν να δημιουργηθει η αρκετα καλη εικονα της ομαδας.
Στο μικρο τελικο ο Αλιμος κερδισε τον Απολλωνιο με 3-2 σετ (21-25, 24-26, 25-22, 25-18, 15-7) και πηρε την τριτη θεση στο τουρνουα. Η διοργανωση ολοκληρωθηκε με την απονομη κυπελλων στις συμμετεχουσες ομαδες απο τα τρια εγγονια της αειμνηστης Μαιρης Υφαντη και την ανακηρυξη της παικτριας του Χαλανδριου Στελλας Χριστοδουλου σαν MVP  των αγωνων.
Η συνθεση μας: Ιλανιδου(c), Χρυσομαλλη, Παναγιωτου, Φραγκα, Χριστοφοριδου, Μωραϊτιδη, Κουγιουμπουναρλη, Παπαγιαννοπουλου, Κατσικα, Χατζησωκρατη, Βουτσαρα, Μπιτσοπουλου(L), Βασσαλου(L)
Υ.Γ. Στον Α.Σ. Φθιας, την ομαδα της Λαμιας,  θα συνεχισει να αγωνιζεται η αθλητρια μας Τζωρτζινα Καϊμακη μιας και οι σπουδες της θα τη φερουν για μερικα χρονια στην πρωτευουσα της Φθιωτιδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου