Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πρωταθλημα .... οπως .... Κυπελο!

Εκτος εδρας ξεκινημα για την ομαδα μας και στο πρωταθλημα και μαλιστα με αντιπαλο χαμηλοτερης δυναμικοτητας οπως και στο κυπελο. Το σκορ της νικης μας 3-0 απεναντι στην Ενωση Βυρωνα με τα επιμερους σκορ των σετ να καταληγουν στο 25-12, 25-21 και 25-20.
Μαζι πηγαν στο σκορ οι δυο ομαδες μεχρι το 10-10 του πρωτου σετ. Οι φωνες του Αντωνη Πουμπουρα σε συγκεκριμενο υποδοχεα μας ξυπνησαν και την υπολοιπη ομαδα που εκανε ενα εντυπωσιακο 15-2 στο τελος του σετ και εβαλε το νερο στο αυλακι. Η βελτιωμενη απο παιχνιδι σε παιχνιδι Κελυ Φραγκα εμεινε στο σερβις απο το 15-11 ως το 23-11 και γενικοτερα πηρε 6 ποντους (2 ασσους, 2 μπλοκ).
Πιο δυσκολα κερδισαμε το δευτερο σετ μαλλον λογω βελτιωσης των γηπεδουχων παρα λογω χαλαρωματος των δικων μας αθλητριων. 3 ασσοι της Αφροδιτης Χατζησωκρατη εβαλαν τελος στις οποιες φιλοδοξιες των παικτριων της Ενωσης. Καλη εμφανιση συνολικα απο την Αφροδιτη με 11 ποντους (3 ασσους, 2 μπλοκ).
Παρομοια κυλισε και το τριτο σετ με τη Μαριαννα Μπιτσοπουλου να κανει μια τελεια βραδια σε υποδοχη και αμυνα απο τη θεση του λιμπερο και τη Ναντια Μωραϊτιδου να παιρνει το βαρος των επιθεσεων και να ολοκληρωνει τον αγωνα με 14 ποντους (4 ασσους, 1 μπλοκ).
Η Αθηνα Χρυσομαλλη επεστρεψε στις υψηλες πτησεις με 9 ποντους (3 ασσους, 2 μπλοκ). Παρουσες και η Χριστινα Χριστοφοριδου με 5 ποντους (2 ασσους, 1 μπλοκ) και η captain Τανια Ιλανιδου με 4 ποντους. 
Καλη διαιτησια απο την Παναγιωτα Ραντσιου και τη Μαρια Οικονομου.
Η συνθεση μας: Ιλανιδου (c), Φραγκα, Κατσικα, Βλασερου, Βουτσαρα, Παπαγιαννοπουλου, Χριστοφοριδου, Κρομμυδα, Μωραϊτιδου, Παναγιωτου, Χατζησωκρατη, Χρυσομαλλη, Μπιτσοπουλου (L), Βασσαλου (L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου