Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Πρωτο crash-test θετικο

Αν η προκριση στη δευτερη φαση του Κυπελου ηρθε σχετικα ευκολα, η προκριση στην τριτη φαση ηταν μια σοβαρη δοκιμασια απεναντι σε εναν αντιπαλο που πρωταγωνιστει στην κατηγορια μας τα τελευταια χρονια. Παρα τη μετακινηση της εξαιρετικης κεντρικης του Μαριαννας Λιαρουτσου, το Π.Α.Κ. Χαλανδριου δεν αφησε πολλα περιθωρια χαλαρωσης στην ομαδα μας και ο Αντωνης Πουμπουρας δεν εκανε τις πολλες δοκιμες του προηγουμενου αγωνα.
Σε καθε περιπτωση η νικη με 3-0 πανηγυριστηκε δεοντως απο τις παικτριες μας. Το πρωτο σετ πηγε ποντο-ποντο μεχρι το 18-18 οποτε και πατησαμε γκαζι για να το κερδισουμε με σκορ 25-20. Βαθμιαια αυξαναμε τη διαφορα απο τον αντιπαλο μας στο δευτερο σετ για να το κερδισουμε τελικα με σκορ 25-16. Παρα το παρομοιο σκορ στο τριτο σετ η κατακτηση του ηρθε πιο ευκολα απο τα αλλα δυο αφου η ψυχολογικη πλαστιγγα ειχε πια για τα καλα γειρει προς την πλευρα μας. Κερδος ή ζημια(?) για τους θεατες το γεγονος οτι η εξελιξη του αγωνα δεν επετρεψε στο γνωστο θεατρικο πρωταγωνιστη Κ.Λ. να κανει το συνηθισμενο του show!
Η Ναντια Μωραϊτιδου οδηγησε το σκοραρισμα της ομαδας μας με 11 ποντους (1 μπλοκ). Κερδισε τη μαχη των κεντρικων η Λουκια Παπαγιαννοπουλου με 8 ποντους (2 μπλοκ). Για ενα ακομα παιχνιδι πολυ καλες η Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 8 ποντους και η Σοφια Κατσικα με αλλους 8 ποντους (1 ασσο). Ηρεμια στην ομαδα προσφερει η εξαιρετικη οργανωση του παιχνιδιου απο την Αθηνα Χρυσομαλλη που σκοραρε και 6 φορες (2 ασσους, 1 μπλοκ). Σχεδον τελεια υποδοχη απο τη Δημητρα Βασσαλου που δεν ξεχνα και το ρολο του πασαδορου στις 'χαλασμενες' υποδοχες της ομαδας μας. Πρωτη εμφανιση με τα χρωματα μας και για τη Γιωτα Βλασερου.
Αψεγαδιαστη διαιτησια απο το Νεστορα Τσιτσικα και τη Χαρα Πιλανιδου. Ιδιαιτερα ο πρωτος δεν εχασε φαση στην κυριολεξια και με την ηρεμια και αποφασιστικοτητα του δεν αφησε και περιθωρια αμφισβητησης στις αποφασεις του διαιτητικου διδυμου.
Η συνθεση μας: Χατζησωκρατη , Χρυσομαλλη, Παναγιωτου, Βασσαλου (L), Ιλανιδου (c), Χριστοφοριδου, Μωραϊτιδη, Κατσικα, Παπαγιαννοπουλου, Φραγκα, Βουτσαρα, Βλασερου, Κρομμυδα, Μπιτσοπουλου (L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου