Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Προγευση πρωταθληματος.

Δυομιση ωρες διηρκεσε ο προημιτελικος του κυπελου με αντιπαλο τις Αμαζονες της Νεας Ερυθραιας, δινοντας μας μια πρωτη γευση για τις μαχες που προκειται να επακολουθησουν στο πρωταθλημα. Δυο 'νεκρα' διαστηματα στο τελος του πρωτου και του πεμπτου σετ καθορισαν τελικα το νικητη του αγωνα, που δυστυχως δεν ηταν η ομαδα μας.
Στο πρωτο σετ προηγηθηκαμε με σκορ 19-16, μεχρι το πρωτο 'νεκρο' διαστημα (1-9 εις βαρος μας) οποτε το σετ κατεληξε 20-25 υπερ των φιλοξενουμενων. Σχετικα ευκολα πηραμε το δευτερο σετ με σκορ 25-16, δυσκολοτερα πηραμε το τριτο σετ με σκορ 25-22, δυσκολα χασαμε το τεταρτο σετ με σκορ 22-25. Στο tie-break αλλαξαμε τεραιν με το σκορ 8-7 υπερ μας. Και εκει ξεκινησε το δευτερο 'νεκρο' διαστημα για την ομαδα μας (2-8 εις βαρος μας) οποτε το σετ κατεληξε στις Αμαζονες με σκορ 10-15 και η προκριση ανηφορισε για τη Νεα Ερυθραια.
Σουπερ βραδυ για τη Ναντια Μωραϊτιδου που σκοραρε 21 φορες (2 ασσους). Πολυ καλες η Τανια Ιλανιδου με 15 ποντους (2 ασσους) και η Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 14 ποντους (2 ασσους).
Καλη διαιτησια απο το Νεστορα Τσιτσικα και την Κορινα Μαυρικιδου. Ενα ουσιαστικο λαθος εκαναν και αυτο ηταν υπερ μας!
Η συνθεση μας: Χατζησωκρατη, Ιλανιδου(c), Μωραϊτιδου, Παπαγιαννοπουλου, Χριστοφοριδου, Κατσικα, Φραγκα, Παναγιωτου, Χρυσομαλλη, Παναγιωτου, Βλασερου, Εμμανουηλ, Κρομμυδα, Βασσαλου(L), Μπιτσοπουλου(L). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου