Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο coach αποτιμα τον πρωτο γυρο

Ο Αντώνης Πουμπουρας εκανε για το μπλογκ μας μια μινι αποτιμηση της πορειας της ομαδας μας αλλα και των κυριοτερων ανταγωνιστων της στον πρωτο γυρο, μετα τη ληξη του αγωνα εναντιον του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.
Πως μας ειδες coach από την ακρη του παγκου στον πρωτο γυρο;
Αποδωσαμε δικαιοσύνη στον εαυτο μας! Βρισκόμαστε ακριβως στη θεση που μας αξιζει αναλογα με την προσπαθεια που καταβαλαμε. Αυτό που πρεπει επιπλέον να κανουμε στο δευτερο μισο του πρωταθλήματος ειναι να βελτιώσουμε την εικονα μας με αντιπαλους που βρίσκονται χαμηλοτερα στη βαθμολογια από μας. Πολλα τετοια παιχνίδια τα πηραμε περισσοτερο από κεκτημενη ταχυτητα παρα από το ποιοτικο βολλεϋ που παιξαμε.
Ειχαμε και καποιες απώλειες σε εμψυχο υλικο στον πρωτο γυρο.
Οι αναγκαστικες αλλαγες λογω τραυματισμων είναι ένα γεγονος πολύ στεναχωρο αλλα δεν παυει να είναι μια πιθανοτητα που δε μπορεις ποτε να αγνοεις. Το τελευταιο κρουσμα με τη Γιωτα Βλασερου ερχεται μαλιστα σε μια περιοδο που η αθλητρια μας 'ειχε παρει τα πανω της'. Από την άλλη είναι ετοιμη να επανελθει η Αγγελικη Λιουκα που μας ελειψε στους τελευταίους 16 επισημους αγωνες μας.
Πως ειδες τους ανταγωνιστες μας στον πρωτο γυρο;
Οι Αμαζόνες εδειξαν την πιο σταθερη εικονα και δικαιολογημένα είναι επικεφαλης της βαθμολογιας. Οι Νεοι Βυρωνα πιστευω ότι θα μεινουν μεχρι τελους της σεζον ακρως ανταγωνιστικοι. Η Κερατεα θα αρχισει κατά τη γνωμη μου να υποχωρει βαθμολογικα στο δευτερο γυρο. Αντίθετα ο αγωνας Αμπελοκηπων - Πανελληνιου της επομενης αγωνιστικης πιστευω ότι θα κρινει σε μεγαλο βαθμο το ποια ομαδα θα συμπληρωσει την τετραδα των play-offs.
Το ότι εχουμε να αντιμετωπίσουμε ολους τους πρωτοπόρους εντος εδρας στο δευτερο γυρο το θεωρεις σημαντικη παραμετρο στη φετινη μας πορεια;
Προφανως είναι πλεονεκτημα αφου μιλαμε για το χωρο που προπονείσαι καθημερινα. Σε κάθε περιπτωση όμως η εδρα θα μετατρεψει το 50-50 σε 51-49. Η διαχειριση της ομαδας θα φερει τις νικες. Και φυσικα η σταθεροτητα και η διατηρηση στο ψηλο αγωνιστικο επιπεδο που μας χαρακτηρισε στον πρωτο γυρο. Ευχαριστω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου