Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Καλο ποδαρικο, αλλα προσοχη στα ποδια σας κοριτσια!


Με νικη ανοιξε το 2016 η ομαδα μας κλεινοντας συγχρονως τον πρωτο γυρο του πρωταθληματος. Αντιπαλος το Π.Α.Κ. Χαλανδριου που προβαλε σθεναρη αντισταση μονο στο τριτο σετ του αγωνα οταν και προηγηθηκε με σκορ 17-21.
Αμφιρροπα ξεκινησε το πρωτο σετ του παιχνιδιου μεχρι το 14-16, οποτε ενα σερι 11-2 το εστειλε στην πλευρα μας με τελικο σκορ 25-18. Highlight του σετ το μπλοκ της Αθηνας Χρυσομαλλη στο 22-17 που μαλλον 'ταπα' στην αντιπαλη ακραια παρα μπλοκ θα μπορουσε να θεωρηθει!
Απο την αρχη μπροστα βρεθηκαμε στο δευτερο σετ για να το κερδισουμε τελικα πιο ευκολα απο το πρωτο παρα το ταυτοσημο σκορ 25-18. Η αναποφευκτη χαλαρωση εκανε τα πραγματα δυσκολοτερα οπως προειπαμε στο τριτο σετ αλλα η Ναντια Μωραϊτιδη ανελαβε το σερβις στο 17-21, το αφησε στο 23-21 και τα πραγματα απλοποιηθηκαν με το σετ να κερδιζεται απο την ομαδα μας με τελικο σκορ 25-22.
10 ποντοι (1 ασσος) ηταν ο τελικος απολογισμος για την Μωραϊτιδη. 9 ποντοι ηταν η αντιστοιχη συγκομιδη για τη Σοφια Κατσικα. Σταθερα καλη η Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 7 ποντους (1 ασσο). Ιδια εικονα και απο τη Χρυσομαλλη με 7 ποντους (1 ασσο, 3 μπλοκ, 1 ταπα!). Αρκετα καλο βραδυ και για τις κεντρικες μας: 4 ποντοι       (1 ασσος) για τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου, 4 και για την Κελλυ Φραγκα (1 μπλοκ).
Καλη διαιτησια απο το Νεστορα Τσιτσικα και την Παναγιωτα Ραντσιου.
Η συνθεση μας: Βασαλου (L), Βουτσαρα, Κατσικα, Κρομμυδα, Λιουκα (c), Μπιτσοπουλου (L), Μωραϊτιδη, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Πολυχρονακη, Φραγκα, Χατζησωκρατη, Χριστοφοριδου, Χρυσομαλλη.

Περαστικα Γιωτα!

Τις υπηρεσιες της ακραιας μας Γιωτας Βλασερου θα στερηθει για το δευτερο μισο του πρωταθληματος ο Αντωνης Πουμπουρας. Η ατυχη αθλητρια μας υπεστη ρηξη χιαστου και μηνισκου και θα αντιμετωπισει τον τραυματισμο της χειρουργικα την επομενη Πεμπτη. Οι θερμες ευχες ολων των ανθρωπων του Παπαγου θα τη συνοδευουν και την Πεμπτη αλλα και τους επομενους μηνες, μεχρι να επανελθει υγιης στην ομαδα μας και στην ενεργο δραση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου