Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καμπανακι κινδυνου!

Πιο καταλληλο παιχνιδι για να κανει κοιλια η ομαδα μας μαλλον δεν υπηρχε! Ακολουθουν τρεις εβδομαδες με αγωνες εναντιον ομαδων της πρωτης εξαδας, μια βδομαδα με παιχνιδι εναντιον σχετικα ευκολου αντιπαλου και αλλες τρεις εβδομαδες με αγωνες εναντιον των αλλων τριων ομαδων της πρωτης εξαδας! Η εντος εδρας λοιπον κακη βραδυα εναντιον της Ενωσης Βυρωνα μαλλον σαν συναγερμος πρεπει να ηχησε στα αυτια των παικτριων και του προπονητη μας και ελπιζουμε να τους εβγαλε απο τη Νιρβανα στην οποια ειχαν περιελθει.
Για να λεμε παντως και του στραβου το δικιο ... οι φιλοξενουμενες εμφανιστηκαν κατα 50% βελτιωμενες σε σχεση με το ματς του πρωτου γυρου αφου και σετ καταφεραν και πηραν και τους 52 ποντους τους αυξησαν σε 78! Μονο συγχαρητηρια αξιζουν στις Βυρωνιωτισσες και στον προπονητη τους Δημο Κυριαζη.
Παμε ομως στα δικα μας. Οπως αναμενοταν κυλισε το πρωτο σετ. Το κερδισαμε ευκολα με 25-16, ο Αντωνης Πουμπουρας εκανε και τις αλλαγες-δοκιμες του και ετοιμαστηκαμε να παμε νωρις για τα ζεστα μας κρεβατακια εν οψει και της πιο κρυας μερας του χειμωνα που ξημερωνε. Αμ δε! Η υποδοχη μας επεσε υπο το μηδεν, οι πασαδοροι μας αντιθετα καηκαν στο ζεσταμα τρεχοντας πανικοβλητοι να συμμαζεψουν τις απανταχου της υφηλιου αμυνες και το δευτερο σετ χαθηκε απολυτα δικαια με 21-25.
Το πρωτο καμπανακι μαλλον το ακουσαν οι παικτριες μας αφου το τριτο σετ ηταν μια φωτοκοπια του πρωτου. Το κερδισαμε παλι ευκολα με 25-15 και αντε παλι να φοραμε σκουφια και γαντια και να ετοιμαζομαστε για το σπιτι. Ναι, πως! Το χαρο με τα ματια μας ειδαμε στο τεταρτο σετ, σε μεγαλο μερος του ακολουθουσαμε στο σκορ και η απωλεια του πολυτιμου ποντου ηταν κατι παραπανω απο ορατη. Χρειαστηκαν πεντε 'χειρουργικα' σερβις απο την Αθηνα Χρυσομαλλη και τη Ναντια Μωραϊτιδη για να κερδισουμε πολυ δυσκολα το σετ με 28-26 και να γλυτωσουμε τις απροσμενες και οδυνηρες απωλειες.
Ηδη ακουω τις γκρινιες πως δεν αξιζει μιζερη αντιμετωπιση μια ομαδα που εχει κανει μια παραπανω απο εξαιρετικη πορεια ως τωρα. Σαφως και την εχει κανει μα περα και πανω απο οποιεσδηποτε προσδοκιες. Η 'πιατσα' μας τοποθετουσε μεταξυ τεταρτης και εκτης θεσης πριν την εναρξη του πρωταθληματος. Ο coach και οι αθλητριες του βαλθηκαν να διαψευσουν τους παντες αλλους ευχαριστα και αλλους δυσαρεστα. Οι 31 ποντοι μας ειναι κερδισμενοι με πολυ κοπο και ακομα περισσοτερη μαγκια. DE-FENCE λοιπον τωρα! Να προασπισουμε τα κεκτημενα! Οι μεξικανικες σιεστες μπορουν να περιμενουν ως το Μαϊο που θα εχει και την απαραιτητη ζεστη βρε αδερφε!
Φοβερα σερβις εκτελεσε η Ναντια Μωραϊτιδη. Η στατιστικη της χρεωνει 4 ασσους σε 17 ποντους αλλα στην πραγματικοτητα κοντα στα 10 σερβις της εκαναν κολαση την υποδοχη του αντιπαλου. 6 ασσοι σε 10 ποντους και απο την Αθηνα Χρυσομαλλη. Οταν οι MIKASA-MVA ειχαν παρει φωτια η Αθηνα πετυχε δυο φορες απο τρεις συνεχομενους ασσους γερνοντας το παιχνιδι αποφασιστικα στην πλευρα μας. 11 ποντοι (2 ασσοι) απο τη Σοφια Κατσικα μαζι με δυο αμυνες βγαλμενες απο την Α1 ... και βαλε! 10 ποντοι (1 μπλοκ) απο την Αφροδιτη Χατζησωκρατη που βαρεθηκε να παιρνει βηματα ειτε τελικα εκδηλωσε ειτε οχι επιθεση. 9 ποντοι (4 ασσοι, 2 μπλοκ) απο τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου που δειχνει ετοιμη να σηκωσει το βαρος της θεσης 3 στα ντερμπυ που ερχονται.
Εκπληκτικη διαιτησια απο τη Βικυ Κυργιαλανη. Ειδε τα παντα, σφυριξε τα παντα, δεν εχασε ουτε μια φαση του παιχνιδιου. Πολυ καλη παρτενερ της και η Καλλιοπη Λιδωρικιωτη.
Η συνθεση μας: Βασαλου (L), Βουτσαρα, Κατσικα, Κρομμυδα, Λιουκα (c), Μπιτσοπουλου (L), Μωραϊτιδη, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Πολυχρονακη, Φραγκα, Χατζησωκρατη, Χριστοφοριδου, Χρυσομαλλη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου