Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Επιστροφη στις νικες

Μετα την παρενθεση της Κερατεας η ομαδα μας επανηλθε στους γνωστους φετινους αγωνιστικους της ρυθμους και κερδισε , εντος εδρας, την ομαδα της Γκραβας με σκορ 3-0.
Σε ρυθμους ντερμπυ πηγε το πρωτο σετ μεχρι το 16-15. Με την Αφροδιτη Χατζησωκρατη στο σερβις το σκορ εφτασε στο 22-15 και στη συνεχεια κατεληξε στα χερια μας με τελικο σκορ 25-21.
Πιο ευκολη ηταν η επικρατηση μας στο δευτερο σετ που δεν ειχε τον αμφιρροπο χαρακτηρα του πρωτου και εληξε με το πιο ανετο σκορ 25-17. Στο 12-9 τραυματιστηκε και η λιμπερο της Γκραβας και αποχωρησε με αποτελεσμα να χρειαστει επαναπροσδιορισμος λιμπερο, πραγμα που συμβαινει για πρωτη φορα σε παιχνιδι της ομαδας μας.
Καποια πειραματα στη συνθεση μας στο τριτο σετ μας εκαναν τη ζωη δυσκολη - βρεθηκαμε πισω στο σκορ μεχρι και 6-13 - αλλα τελικα και αυτο κατεληξε στην πλευρα μας με τελικο σκορ 25-21.
Οι αγωνες στο σπορ της πετοσφαιρισης(sic!) - σαν ομαδικο και ιδιαιτερα τεχνικο σπορ - σπανια εως ποτε μπορουν να κερδηθουν απο εναν μοναδικο καλο παικτη. Υπαρχουν ομως σχεδον σε ολες τις ομαδες οι λεγομενοι παικτες 'βαρομετρα'. Η καλη τους αποδοση συνοδευεται συνηθως απο νικη της ομαδας και αντιστοιχα η κακη τους αποδοση ακολουθειται συχνοτατα απο την ηττα της. Αυτη τη στιγμη τα βαρομετρακια μας φαινεται να ειναι η Ναντια Μωραϊτιδου και η Αθηνα Χρυσομαλλη. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι επαιξαν και οι δυο πολυ κοντα στα στανταρ τους: η Ναντια πετυχε 14 ποντους (1 ασσο) και η Αθηνα 8 (2 μπλοκ, 1 ασσο). Μερικοι μαλιστα ποντοι και των δυο αθλητριων μας ηταν ιδιαιτερα ευφυεις και αιφνιδιασαν απολυτα την αντιπαλη αμυνα.
Καλη αποδοση απο τη Χατζησωκρατη με 8 ποντους (2 ασσους) ιδιαιτερα στο πρωτο σετ. Απο κοντα και η Λουκια Παπαγιαννοπουλου με 5 ποντους (1 ασσο) και η Γιωτα Βλασερου επισης με  5 ποντους (1 ασσο). Οι δυο τελευταιες μαλιστα εδωσαν πολλες λυσεις στο τριτο σετ που κερδηθηκε και με τη μεγαλυτερη δυσκολια. 
Διαιτητευσαν χωρις πολλες δυσκολιες η Μαρια-Χριστινα Χαμπιλου και ο Βασιλης Οικονομου.
Η συνθεση μας: Βασαλου (L), Βλασερου, Βουτσαρα, Ιλανιδου (c), Κατσικα, Κουγιουμπουναρλη, Μπιτσοπουλου (L), Μωραϊτιδη, Παναγιωτου, Παπαγιαννοπουλου, Πολυχρονακη, Φραγκα, Χατζησωκρατη, Χρυσομαλλη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου