Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πρωτη αλλα ...... χορταστικη!

Η ιδεα επεσε στο τραπεζι με το σφυριγμα της ληξης του αγωνα στο κλειστο της Κερατεας απο καποιο πραγματικα πιστο φιλο της ομαδας: '80 χιλιομετρα πηγαινε-ελα στην Κερατεα, με 15-20 λεπτα ανα χιλιομετρο -αναλογα με το αυτοκινητο- κανουν περι τα 15 ευρω. Μηπως να ζητησουμε να αποζημιωθουμε για το θεαμα που παρακολουθησαμε;'
Περα απο την πλακα ομως, που προφανως γινεται για να ξεπερασουμε τη στενοχωρια μας, που ηταν η ομαδα μας το βραδυ της 23ης Νοεμβριου; Μια ηττα εκτος εδρας και μαλιστα απο ενα σοβαρο και αηττητο μεχρι σημερα αντιπαλο σιγουρα δε φερνει το τελος του κοσμου. Και ειναι βεβαιο οτι θα τον υποδεχτουμε με 'αγριες' διαθεσεις στη ρεβανς του δευτερου γυρου. Γιατι ομως η ομαδα υπεστη τετοια συνολικη καθιζηση εντος και εκτος παρκε; Ακομα και οι οπαδοι των γηπεδουχων εμειναν εκπληκτοι απο την εμφανιση μας αφου περιμεναν ενα πραγματικο ντερμπυ μεταξυ των δυο -μεχρι χτες- αηττητων ομαδων του πρωταθληματος.
Η ατομικη κριτικη ειναι περιττη. Υποδοχη για κλαματα απο ολους ανεξαιρετως τους υποδοχεις, αποτελεσματικοτητα στην επιθεση barely above zero - στο πρωτο σετ μολις το 36% των ποντων μας προηλθε απο δικες μας προσπαθειες - οργανωση χωρις τη συνηθισμενη φετος φαντασια και ακριβεια και τεχνικη αντιδραση αργη και αναποτελεσματικη. Στο μονο σετ που καταλαβαν οι γηπεδουχοι οτι υπηρχε και αντιπαλος στο γηπεδο ηταν το δευτερο και μαλιστα μεχρι το 15-15 γιατι στη συνεχεια ακολουθησε ενα σερι 1-10(!). Και πως αλλιως θα μπορουσε αραγε να εξελιχθει ενα σετ στο οποιο χασαμε  7(!) σερβις;
Ανημερα του Αγιου Ανδρεα υποδεχομαστε τη Γκραβα σε ενα ακομα καθοριστικο για την εξελιξη του πρωταθληματος παιχνιδι. Καμωνομαστε οτι το παιχνιδι της Κερατεας δεν εγινε ποτε και κανουμε restart. Η ομαδα που μας εκανε χαρουμενους στο Γουδη και στη Ερυθραια δε μπορει παρα να σκασει ξανα μυτη. Ετσι κι αλλιως το αιτημα το σχετικο με τα 15 ευρω θα παραμεινει ριγμενο στο τραπεζι για μερικες ακομα μερες.
Υ.Γ. Συνθεση δεν αναφερουμε μιας και δεν πιστευουμε οτι θα ηθελε καμια απο τις παικτριες μας να συνδεθει το ονομα της με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Διαιτητευσαν ο Νεστορας Τσιτσικας και ο Στελιος Σταυριανουδακης.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου