Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σερβις για ... 5x5

Η ομαδα του Δημητρη Σουμπαση ηταν φιλοτιμη, ο δικος μας coach χρειαστηκε να βαλει καποια στιγμη τις φωνες αλλα τελικα η εντος εδρας επικρατηση με αντιπαλο την Αθηνα Μαγκουφανας ηρθε μαλλον ευκολα και με τελικο σκορ 3-0.
Χαλαρα μπηκαμε στο πρωτο σετ με αποτελεσμα να βρεθουμε πισω στο σκορ μεχρι το 18-20. Ο γνωστος ... υποπτος Αναστασια Βουτσαρα ανελαβε το σερβις και το σκορ μεταλαχθηκε σε 24-20(!) με αποτελεσμα να κερδισουμε το σετ με 25-21.
Επεσαν οπως ειπαμε οι σχετικες φωνες και το δευτερο σετ κυλησε πιο ζωηρα απο την πλευρα μας. Με το σκορ στο 13-11 ανελαβε το σερβις η Χριστινα Χριστοφοριδου, εστειλε τη διαφορα στο 18-11 και καπου εκει 'εγειρε' το σετ και κατεληξε 25-19 υπερ μας.
Σχετικα αμφιρροπα κυλησε το τριτο σετ. Η Αθηνα Χρυσομαλλη πηγε στη γωνια του σερβις στο    10-14 και εφυγε στο 16-14. Η Βουτσαρα ανελαβε τα ιδια καθηκοντα στο 18-19 και ολοκληρωσε στο 23-19 οποτε το τελευταιο σετ εκλεισε στο 25-21 υπερ μας.
Η εορταζουσα Αφροδιτη Χατζησωκρατη σκοραρε 8 ποντους (2 μπλοκ, 1 ασσο). Απο 7 ποντους σκοραραν η Τανια Ιλανιδου (1 ασσο) και η Ναντια Μωραϊτιδη και απο 6 ποντους η Χριστοφοριδου (2 ασσους, 1 μπλοκ) και η Κελλυ Φραγκα (1 ασσο, 1 μπλοκ).
Ρολιστες κανονικα δεν υπαρχουν στο βολλεϋ. Εμεις ομως εχουμε την πολυτελεια, σχεδον σε καθε παιχνιδι, να παρακολουθουμε τη Βουτσαρα να μπαινει σε αμφιρροπα σημεια, να πετυχαινει 2-3 ασσους και να αποχωρει απο το παιχνιδι. Στο χθεσινο ξεπερασε τον εαυτο της, πετυχε 4 ασσους και ουσιαστικα 'τελειωσε' το πρωτο και το τριτο σετ.
Τασος Κουτσομπορης και Χρηστος Μαλφας εκαναν πολυ καλη διαιτησια σε ενα ματς βεβαια χωρις πολυ μεγαλο βαθμο δυσκολιας.
Η συνθεση μας: Ιλανιδου (c), Χατζησωκρατη, Παναγιωτου, Βασαλου (L), Χρυσομαλλη, Χριστοφοριδου, Κατσικα, Παπαγιαννοπουλου, Μπιτσοπουλου (L), Φραγκα, Πολυχρονακη, Μωραϊτιδη, Κουγιουμπουναρλη, Βουτσαρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου