Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτηρια 2015

Μια πρωτη γευση της ομαδας της σεζον 2015-16 ειχαν την ευκαιρια να παρουν οι φιλοι της στο δευτερο χρονικα ημιτελικο του τουρνουα 'Μαιρη Υφαντη'. Με αντιπαλο τον Α.Π.Σ. Αλιμου η ομαδα μας εκανε μια σχετικα καλη εμφανιση -δεδομενης της πρωϊμης φασης της προετοιμασιας στην οποια βρισκεται- και νικησε με 3-1 την αντιπαλο της, η οποια σημειωτεον ειναι ομαδα της Α2 Εθνικης κατηγοριας.
Αμφιρροπο ηταν το πρωτο σετ που κερδισαμε με σκορ 25-23 χαρις σε ενα λαθος στην περιστροφη των αντιπαλων στην τελευταια φαση. Χασαμε τη φρεσκαδα και την αποτελεσματικοτητα μας στο δευτερο σετ με αποτελεσμα να το χασουμε ευκολα με σκορ 15-25. Μεγαλη ατομικη βελτιωση εδειξαν ορισμενες παικτριες μας στο τριτο σετ που κατεληξε στην πλευρα μας με σκορ 25-19. Συνολικη ηταν η βελτιωση μας στο τεταρτο σετ που κερδηθηκε ευκολα με σκορ 25-17.
13 απο τις 17 συνολικα αθλητριες του ειχε διαθεσιμες ο Αντωνης Πουμπουρας και τις ερριξε ολες στο παιχνιδι για μεγαλυτερο ή μικροτερο χρονικο διαστημα. Τα βλεμματα ηταν εν πολλοις στραμμενα στην επιστρεψασα πασαδορο μας Αθηνα Χρυσομαλλη που πηρε 12 ποντους (5 ασσους, 4 μπλοκ) και καθοδηγησε την ομαδα με το γνωστο χαλαρο αλλα ακριβες στυλ της. Μια αλλη επιστροφη, αυτη της Ναντιας Μωραϊτιδη, πηρε καλα σχολια αφου η Ναντια προλαβε να σκοραρει 16 φορες (2 ασσοι). Η αρχηγος μας Τανια Ιλανιδου ειχε καλο βραδυ με 11 ποντους (1 ασσος) και εξισου καλα πηγε και η Σοφια Κατσικα με 10 ποντους (2 ασσους) που δειχνει να αφηνει πισω της την περσινη μετρια χρονια.
Η φαση του αγωνα εγινε στο 11-5 του τριτου σετ οταν η Χρυσομμαλλη εσπρωξε απο πισω τη Χριστινα Χριστοφοριδου για να φτασει στη μπαλα και η Χριστινα πεφτοντας στο παρκε εβγαλε μια απο τις ωραιοτερες αμυνες του αγωνα!
Στον αλλο ημιτελικο Ο Γ.Σ. Χαλανδριου -με προπονητη τον παλιο γνωριμο της ομαδας μας Βαγγελη Περοπουλο- νικησε τον Απολλωνιο Κερατσινιου με 3-1 σετ (25-15, 26-24, 21-25, 25-20) και θα ειναι ο αντιπαλος μας στον τελικο του τουρνουα.
Στην πρωτη φαση του αγωνα τηρηθηκε ενος λεπτου σιγη στη μνημη της εφορου μας Μαιρης Υφαντη προς τιμην της οποιας αλλωστε ειναι ονομασμενο και το τουρνουα. Αρκετος κοσμος παρακολουθησε το παιχνιδι και αναμεσα τους και πολλα κοριτσια απο τις υποδομες του συλλογου παρα το προχωρημενο της ωρας.
Η συνθεση μας: Ιλανιδου(c), Χρυσομαλλη, Παναγιωτου, Φραγκα, Χριστοφοριδου, Μωραϊτιδη, Κουγιουμπουναρλη, Παπαγιαννοπουλου, Κατσικα, Χατζησωκρατη, Βουτσαρα, Μπιτσοπουλου, Βασσαλου(L)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου