Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ενα βημα πανω απο περυσι.

Αυτο θα προσπαθησουν να κανουν φετος τα κοριτσια του Αντωνη Πουμπουρα. Περυσι εφτασαν μεχρι τα προημιτελικα του Κυπελλου και τη εβδομη θεση του Πρωταθληματος, με οριακα θετικο απολογισμο (12 νικες, 10 ηττες και 43-42 σετ). Φετος καλουνται να κανουν ενα βημα παραπανω, που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι τα final-four του Κυπελλου και του Πρωταθληματος. Καλουνται επισης να κανουν το βημα αυτο ξεπερνωντας καποιες προσωρινες ή μονιμοτερες απωλειες, οπως η αποχωρηση με υποσχετικη της Αναστασιας Μικρουδακη ή ο τραυματισμος της Αγγελικης Λιουκα που θα την κρατησει off-terrain για οπωσδηποτε ενα αγωνιστικο διμηνο. Οι αρκετες και ουσιαστικες προσθηκες στο ροστερ της ομαδας ειναι ενα καλο βημα για την αναπληρωση αυτων των απωλειων.
Η σεζον θα ξεκινησει επισημα το Σαββατο 10 Οκτωβριου με τον εκτος εδρας αγωνα με τον Καρεα για τη διοργανωση του Κυπελλου. Η πρεμιερα του Πρωταθληματος ειναι ορισμενη για τη Δευτερα 19 Οκτωβριου και ο πρωτος μας αντιπαλος ειναι η Ενωση Βυρωνα και παλι εκτος εδρας. Στην κατηγορια μας επανερχονται δυο ιστορικα σωματεια, ο Πανελληνιος και η Κερατεα, που αναμενεται να δωσουν ενα αλλο χρωμα στη διοργανωση του Πρωταθληματος. Δυστυχως θα ανεβει στην Α2 και παλι μονο ο νικητης των play-off του Πρωταθληματος αφου καταργηθηκε απο περυσι η πολυ πετυχημενη και ακρως αξιοκρατικη διοργανωση των εξτρα play-off μεταξυ των δευτεραθλητων των ενωσεων της Αθηνας, της Θεσσαλονικης, του Πειραια και της Πελοπονησου. Να θυμισουμε τελος οτι ανεσταλη για ενα χρονο η υποχρεωτικη συμμετοχη για ενα σετ μιας αθλητριας κατω των 19 ετων.
Υ.Γ. Οι προκηρυξεις μας δινουν το δικαιωμα εισιτηριου 2-10 ευρω για το Πρωταθλημα και 5-15 ευρω για το Κυπελλο. Μηπως ειναι καιρος κυριε Καϊμακη να σκεφτουμε σοβαρα αυτο το ενδεχομενο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου