Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Νικη με σημασια

Οταν πριν απο τρεις μηνες και κατι αντιμετωπισαμε για πρωτη φορα φετος τη Νικη Αμαρουσιου το κλιμα ηταν τελειως διαφορετικο. Η ομαδα μας εφτασε σε κεινο το παιχνιδι με 4 νικες και 2 ηττες ενω οι γηπεδουχες μετρουσαν ακριβως τα αναποδα αποτελεσματα. Η νεανικη αλλα ενθουσιωδης ομαδα μας 'επιασε απο τα μουτρα' την ομαδα του Νωντα Μπαϊμπου και το σκορ δεν ηταν 3-0 αποκλειστικα λογω της απειριας και της συνακολουθης αγνοιας κινδυνου των παικτριων μας. Απο τοτε κυλησε πολυ νερο στο αυλακι. Η ομαδα του Μαρουσιου εχασε στο tie-break απο την Αγια Παρασκευη, κερδισε τις Αμαζονες της Νεας Ερυθραιας, τους Νεους Βυρωνα και τη Γκραβα και καταφερε να μας προσπερασει στη βαθμολογια εκμεταλευομενη βεβαια και τη 'μαυρη τρυπα' των πεντε συνεχομενων ηττων μας.
Κατω απ'αυτες τις συνθηκες η ρεβανς στο saloon -το πιο ησυχο saloon της φετινης σεζον!- ηταν ενα παιχνιδι υψηλου κινδυνου. Ευτυχως πολλες αθλητριες μας βρεθηκαν σε καλο εως πολυ καλο βραδυ και παρ'οτι το σκορ ηταν ακριβως το ιδιο με του πρωτου γυρου (3-1) ο βαθμος δυσκολιας ηταν πολυ μεγαλυτερος οπως εξηγησαμε παραπανω.
Εναι δεδομενη η 'αδυναμια' του μπλογκ μας στις επιθετικες επιδοσεις των αθλητριων μας. Καποιες φορες ομως οι εκ της θεσεως τους λιγοτερο επιθετικες παικτριες μας παιρνουν τον πρωτο ρολο στις επιτυχιες της ομαδας. Ενα τετοιο βραδυ ηταν και το χθεσινο. Η Δημητρα Βασαλου ηταν πρακτικα αλανθαστη σαν υποδοχεας και δεν παρελειψε να παιξει με επιτυχια και στη γνωστη της θεση του 'κρυφου' πασαδορου. Η Ρεα Παναγιωτου εκανε το καλυτερο μεχρι σημερα παιχνιδι της στη σεζον παιρνοντας συγχρονως και 10 ποντους (4 ασους, 4 μπλοκ) απεναντι σε μια πολυ εμπειρη πασαδορο οπως η Κατερινα Πετρουλακη.
Κατα τα αλλα ειχαμε τους συνηθεις υποπτους: η Αναστασια Μικρουδακη πετυχε 16 ποντους (5 ασους). Η 'αφιονισμενη' φετος Αφροδιτη Χατζησωκρατη πετυχε 14 ποντους (6 ασους!, 2 μπλοκ). 11 ποντους (3 ασους) προσθεσε στο ενεργητικο μας η Τανια Ιλανιδου και αλλους 9 (4 μπλοκ) η Αγγελικη Λιουκα. Η Σοφια Κατσικα θυμισε σε πολλα σημεια τον περσινο καλο εαυτο της (7 ποντους) και ο χρονος δουλευει σιγουρα υπερ της. Πολυ καλη εμφανιση και απο τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου που σκοραρε 7 φορες (3 μπλοκ).
Ο Αντωνης Ζωης και ο Δημητρης Αλτιπαρμακ εκαναν μια εξαιρετικη διαιτησια. Στην κυριολεξια δεν τους ξεφυγε ουτε λεπτομερεια σε ενα παιχνιδι που χωρις να εχει πολλες αμφισβητουμενες φασεις ειχε σημεια υποπτα για διαιτητικο λαθος και τις παρεπομενες γκρινιες.
Η συνθεση μας: Λιουκα(c), Βασαλου(L), Μικρουδακη, Ιλανιδου, Παπαγιαννοπουλου, Κατσικα, Παναγιωτου, Βελουδη, Χατζησωκρατη, Γεωργιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου