Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Και μπραβο και κριμα!!

Για δυο ολοκληρα σετ μας μπερδεψαν τα κοριτσια! Νομιζαμε οτι οι πρωτοποροι της βαθμολογιας επαιζαν με τις σκουρες μπλε εμφανισεις και οχι με τις συνηθισμενες κιτρινες-μπλε. Το 2-0 υπερ της γυναικειας μας ομαδας στην εδρα της Αγιας Παρασκευης μαλλον εξεπληξε και τις δικες μας παικτριες με αποτελεσμα σταδιακα να αφησουμε να χαθει το πλεονεκτημα του απολυτου αιφνιδιασμου και το παιχνιδι να μας αφησει με τη φτωχη συγκομιδη του ενος βαθμου αντι των τριων που προοιωνιζαν τα δυο πρωτα σετ.
Για να ειμαστε βεβαια ακριβοδικαιοι η κατακτηση του πρωτου σετ με σκορ 25-21 οφειλεται και στην κακη εμφανιση των γηπεδουχων. Ειναι χαρακτηριστικο το γεγονος οτι απο τους ποντους του πρωτου σετ 11 μονο οφειλοταν σε δικες μας προσπαθειες ενω οι υπολοιποι 14 προηλθαν απο λαθη των γηπεδουχων. Πιο ρεαλιστικη ηταν η εικονα του δευτερου σετ που το κερδισαμε με σκορ 26-24 και 17 απο τους ποντους μας να οφειλονται σε προσπαθειες μας.
Καπου εκει σταματησαμε αιφνιδιαστικα να πιστευουμε οτι μπορουμε να πετυχουμε το σπουδαιο διπλο και χασαμε τα τρια επομενα σετ αλλα ευκολοτερα και αλλα δυσκολοτερα. 11-25 το τριτο σετ, 17-25 το τεταρτο και τελικα 7-15 το tie-break. Χωρις μακροπροθεσμα να ειναι κακος ο ενας βαθμος σε ενα τετοιο παιχνιδι σιγουρα σου μενει η πικρη γευση οτι προηγηθηκες με 2-0 και με ενα κατι τις ακομα στη συνταγη θα ειχες πανηγυρισει μια μεγαλη επιτυχια. 
Η 'τροϊκα' των 'παλιων' οδηγησε το σκοραρισμα στο παιχνιδι. Η Αγγελικη Λιουκα -με ενα ουσιαστικα χερι λογω του γνωστου εξωαγωνιστικου τραυματισμου της- σταματησε στους 13 ποντους (2 μπλοκ, 2 ασους). Αλλους 13 προσθεσε η Τανια Ιλανιδου, 6 απο τους οποιους στο νικηφορο πρωτο σετ. Αλλους 7 προσθεσε η χαλκεντερη Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 2 μπλοκ αναμεσα τους.
Καλη εμφανιση απο την ετερη κεντρικη μας Κατερινα Σκιτζη με 11 ποντους (2 μπλοκ). Καλη οργανωση του παιχνιδιου μας απο τη Ρεα Παναγιωτου που σκοραρε επιπλεον και 5 ποντους (2 ασους). Επανεντασσεται η Σοφια Κατσικα μετα το σοβαρο οπως αποδειχτηκε περσινο τραυματισμο της και μερικες εντυπωσιακες αμυνες ειναι τα πρωτα δειγματα της επαναφορας της στα προ του τραυματισμου της στανταρ.
Καλη διαιτησια απο τη Μαρια Χαμπιλου και την Κορινα Μαυρικιδου. Χαϊλαϊτ της διαιτησιας της Χαμπιλου η κιτρινη καρτα στη Μαρινα Καλαϊτζιεβα οταν σε καταλογισμο διπλης μπαλιας στην 36χρονη αρχηγο της Αγιας Παρασκευης η τελευταια διαμαρτυρηθηκε επιμονα στην πρωτη διαιτητη λεγοντας της δυο φορες 'καλα ξερεις εσυ και δεν ξερω εγω αν ειναι διπλη'!
Η συνθεση μας: Παναγιωτου, Βασαλου(L), Βελουδη, Κουγιουμπουναρλη, Κορακοβουνη, Μικρουδακη, Λιουκα(c), Ιλανιδου, Χατζησωκρατη, Γεωργιου, Σκιτζη, Κατσικα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου