Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ευκολα μεν, με απωλειες δε ...

Η 11η νικη μας στο πρωταθλημα, με αντιπαλο εντος εδρας την Αθηνα Μαγκουφανας, ηρθε σχετικα ευκολα και με σκορ 3-0 (25-22, 25-16, 25,18). Δυναμικη επανεμφανιση -μετα τον τραυματισμο που την κρατησε αρκετο καιρο εκτος τερεν- απο τη Μαρινα Γεωργιου με 11 ποντους (2 ασσους). Καλη εμφανιση και απο τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου με 6 ποντους, που ας μην ξεχναμε οτι βρισκεται και 2 μηνες πριν τις Πανελληνιες με ευνοητο παρεπομενο ελλειπεις προπονησεις και παρουσιες στα παιχνιδια μας.
Το σκοραρισμα της ομαδας συμπληρωσαν η Τανια Ιλανιδου με 9 ποντους (4 ασσους), η Αναστασια Μικρουδακη με 8 ποντους (3 ασσους), η Αγγελικη Λιουκα με 7 ποντους, η Σοφια Κατσικα με 5 ποντους (3 ασσους), η Ρεα Παναγιωτου με 5 ποντους και η Κατερινα Σκιτζη με 4 ποντους (2 μπλοκ). Εντυπωσιακη γενικοτερα η συγκομιδη μας σε ασσους αφου πετυχαμε 15 συνολικα σε ολο το παιχνιδι.
Απαρατηρητη -αρα θετικη- η διαιτησια του Χρηστου Μαυρου και του Βασιλη Οικονομου.
Η νικη μας σκιαστηκε απο τον σοβαρο, οπως αποδειχτηκε, τραυματισμο της captain μας Αγγελικης Λιουκα στην αρχη του τριτου σετ. Μια δυσκολη αμυντικη προσπαθεια κατεληξε σε διαστρεμμα του αριστερου γονατου και ρηξη του προσθιου χιαστου που θα χρειαστει χειρουργικη αντιμετωπιση. Τελος λοιπον η φετινη σεζον για την Αγγελικη, ευτυχως 2 μολις αγωνιστικες πριν τη ληξη της και με εναπομενοντα δυο σχετικα αδιαφορα παιχνιδια με αντιπαλους τη Βαρη και την Ενωση Βυρωνα. Αξιζει εδω να αναφερθουν οι αμεσες πρωτες βοηθειες του εφορου μας Στεφανου Καλλεργη αλλα και το συγκινητικο ενδιαφερον του αντιπαλου coach Δημητρη Σουμπαση.
Η συνθεση μας: Λιουκα(c), Παναγιωτου, Βελουδη, Ιλανιδου, Μικρουδακη, Χατζησωκρατη, Κατσικα, Κουγιουμπουναρλη, Γεωργιου, Παπαγιαννοπουλου, Βασαλου(L).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου