Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Για τον εγωϊσμο μας και για την αρχηγο μας!

Μια αγωνιστικη πριν ληξει η σεζον ισως ειναι καιρος να ευλογησουμε τα μπλογκο-γενια μας! Στην εντος εδρας ηττα απο τη Βαρη με 1-3 για την προτελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου γραφαμε: 'Καποιοι φιλοι στη εξεδρα εχουν παρανοησει μερικα πραγματα. Η βιντεοσκοπηση των αγωνων και η αναλυση που ακολουθει ειναι πολυτιμα εργαλεια στη βελτιωση της ομαδας. Τους καλω στο ματς του δευτερου γυρου οπου θα καταλαβουν περα πασης αμφιβολιας τι σημαινει 'διαβαζω' τον αντιπαλο.' Και ηρθε η ωρα των αποδειξεων: με την Αγγελικη Λιουκα στον παγκο λογω του γνωστου τραυματισμου της, με τη Αφροδιτη Χατζησωκρατη απουσα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και με τη Λουκια Παπαγιαννοπουλου απουσα λογω των σχολικων της υποχρεωσεων η ομαδα μας εκανε στη Βαρη ενα απο τα καλυτερα φετινα της παιχνιδια και πηρε εμφατικη ρεβανς με σκορ 3-0 σε κατι παραπανω απο μια ωρα.
Διαβασμενη και αποφασιστικη λοιπον η ομαδα του Αντωνη Πουμπουρα βρεθηκε πισω στο σκορ μεχρι το 16-18 του πρωτου σετ. Η Μαρια Κουγιουμπουναρλη ανελαβε στο σημειο αυτο το σερβις και εφτασε το σκορ στο 22-18 αλλαζοντας τη ροη του παιχνιδιου που κατεληξε στα χερια μας με σκορ 25-22. Η νεαρη αθλητρια μας εκανε γενικοτερα πολυ καλη εμφανιση καλουμενη να αντικαταστησει την αρχηγο μας και μαλιστα σε μια θεση που της ηταν μεχρι χθες τελειως αγνωστη.
Πιο ευκολα κερδισαμε το δευτερο σετ με σκορ 25-15. Τους μισους ποντους μας πηρε στο σετ αυτο η Αναστασια Μικρουδακη που εκανε και συνολικα σουπερ εμφανιση με 22 ποντους (5 ασσους). Με βομβαρδισμο ασσων τελειωσε το τριτο σετ και γενικα το παιχνιδι. 11 ασσους(!) πηραμε στο σετ αυτο και συνολικο σκορ 25-8. Μαλιστα το σετ εληξε με 4 διαδοχικους ασσους της Ρεας Παναγιωτου που ειχε συνολικα 8 ποντους (6 ασσους(!)). Πολυ καλες εμφανισεις και απο την Κατερινα Σκιτζη με 10 ποντους (4 ασσους), τη Μαρινα Γεωργιου με 9 ποντους και ενεργεια για αλλα δεκατρια σετ(!) και την Τανια Ιλανιδου με 8 ποντους.
Τα εκαναν τα λαθακια τους ο Σαραντος Προκοπιου και ο Αλεξανδρος Σταριδας. Ο δευτερος ιδιαιτερα μας εξεπληξε αφου επανηλειμμενα εχουμε επαινεσει την αποδοση του και τον θεωρουμε απο τις πιο ελπιδοφορες νεες σφυριχτρες.
Η συνθεση μας: Ιλανιδου(c), Παναγιωτου, Βελουδη, Μικρουδακη, Γεωργιου, Σκιτζη, Κουγιουμπουναρλη, Βασαλου(L), Στασινοπουλου, Κορακοβουνη, Κατσικα, Λιουκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου