Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πρωτο τριποντο με rotation

Τριτη νικη σε τεσσερα παιχνιδια αλλα πρωτη 'καθαρη' για την ομαδα μας με αντιπαλο την Ενωση Βυρωνα εντος εδρας. Να θυμισουμε οτι εκκρεμει και ο ορισμος του εκτος εδρας αγωνα μας με αντιπαλο το Γαλατσι που αναβληθηκε την περασμενη βδομαδα.
Μετα απο τρια παιχνιδια με ισχυρους αντιπαλους ο Αντωνης Πουμπουρας ειχε την ευκαιρια να δοκιμασει ενα εκτεταμενο rotation και μαλιστα με απολυτη επιτυχια απεναντι σε μια πιο απειρη και νεανικη ομαδα. Οι παικτριες του τον εβγαλαν σε πολυ μεγαλο βαθμο ασπροπροσωπο και επιβεβαιωσαν την αποψη μας οτι αυτη η ομαδα εχει προοπτικες και χρειαζεται χρονο, υπομονη και ηρεμια για να φερει τα σπουδαια αποτελεσματα και τις μεγαλες επιτυχιες.
Με καλη υποδοχη και οργανωση παιχνιδιου τρεξαμε τα 2/3 του πρωτου σετ. Η χαλαρωση των τελευταιων φασεων εδωσε την ευκαιρια στις φιλοξενουμενες να μειωσουν τη διαφορα τελικα ομως το σετ τελειωσε με σκορ 25-22 υπερ μας. Βαλαμε μυαλο στο δευτερο σετ και η σοβαροτητα εκφραστηκε και στο σκορ του (25-13 υπερ μας). Επαναληψη της εικονας του πρωτου σετ ειχαμε στο τριτο αλλα και αυτο κατεληξε στην πλευρα μας με σκορ 25-21. Χαρακτηριστικο της πορειας μας στο παιχνιδι το γεγονος οτι στο πρωτο σετ μονο το 48% των ποντων μας οφειλεται σε δικες μας προσπαθειες (οχι σε λαθη των αντιπαλων), ποσοστο που ανεβηκε στο 64% στο δευτερο σετ για να φτασει στο 80% στο τριτο σετ.
Λογω της περιορισμενης συμμετοχης τους οι συνηθεις υποπτες Ιλανιδου, Μικρουδακη, Λιουκα εμειναν σε χαμηλο σκοραρισμα με 5,4 και 3 ποντους αντιστοιχα. Δυναμικη επανεμφανιση εκανε η Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 7 ποντους. Η Μαρινα Γεωργιου τελειωσε τον αγωνα με 9 ποντους (4 ασους). Πολυ καλη βραδια για την Τατιανα Μολδοβανιδη με 7 ποντους και την Ειρηνη Βελουδη με 5 ποντους (4 ασους). Γεματο επισης παιχνιδι και για τις κεντρικες μας Λουκια Παπαγιαννοπουλου με 4 ποντους (2 μπλοκ) και Κατερινα Σκιτζη με 3 ποντους.
Καλη διαιτησια απο τη Μαρια Χαμπιλου και το Γιωργο Τουμπανακη που δεν πιεστηκαν παντως και απο δυσκολες και αμφισβητουμενες φασεις.
Η συνθεση μας: Βελουδη, Παναγιωτου, Ιλανιδου, Λιουκα (c), Γεωργιου, Μικρουδακη, Παϊκου (L), Σκιτζη, Μολδοβανιδου, Χατζησωκρατη, Παπαγιαννοπουλου, Βασαλου (L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου