Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ρεβανς με νοημα

Νικη ουσιας και ψυχολογιας πετυχε η ομαδα μας με αντιπαλο εντος εδρας την Α.Ε. Αμπελοκηπων, τρεις μολις μερες μετα τον αποκλεισμο μας απο το final-four του κυπελου απο τον ιδιο αντιπαλο και στο ιδιο γηπεδο. Και αν την Παρασκευη πιαστηκαμε στον υπνο απο μια μετρια αλλα σκληροτραχηλη ομαδα, ο Αντωνης Πουμπουρας και ο Γιωργος Κερκινες πρεπει μαλλον να εκαναν videotherapy week-end ωστε να παρουσιαστουν τη Δευτερα τοσο βελτιωμενες και αποφασισμενες για τη νικη οι παικτριες μας. Αν μαλιστα ο πρωτος διαιτητης -Αλεξανδρος Πολιτης- ηταν στοιχειωδως γνωστης των κανονισμων του αθληματος το παιχνιδι θα ειχε τελειωσει ενα σετ νωριτερα και η ομαδα μας θα ειχε εισπραξει τρεις και οχι δυο ποντους για την προσπαθεια της.
Μεγαλη μαχη εγινε στα δυο πρωτα σετ που κριθηκαν και τα δυο περαν των 25 ποντων. Μετρια υποδοχη και συνακολουθα μετρια οργανωση του παιχνιδιου δεν αφησαν ποτε την ομαδα μας να ξεφυγει στο σκορ και η κατακτηση και των δυο σετ οφειλεται στο πολυ καλο σερβις του πρωτου σετ (29-27) και την ψυχραιμια των αθλητριων μας στο δευτερο (26-24).
Με κατω τα χερια χασαμε το τριτο σετ (12-25) για να ξαναρχισει η μαχη στο τεταρτο το οποιο το κερδισε μονος του (24-26) οπως προειπαμε ο Αλεξ Πολιτης! Παρα το οτι στην αλλαγη τερεν στο tie-break βρισκομαστε πισω στο σκορ με 6-8 η νικη εμεινε τελικα στα χερια μας με τελικο σκορ του πεμπτου σετ 15-12.
Η μεγαλη διαρκεια του παιχνιδιου αναγκασε τον coach να μοιρασει την οργανωση του παιχνιδιου αναμεσα στην Ειρηνη Βελουδη και τη Ρεα Παναγιωτου. Αντιθετα ο -ελαφρυς ελπιζουμε- τραυματισμος της Σοφιας Παϊκου αφησε ολο το βαρος της υποδοχης στη Δημητρα Βασσαλου. Στον τομεα του σκοραρισματος πηρε αλλα και τελειωσε πολλες φασεις η Τανια Ιλανιδου (21 ποντοι - 2 μπλοκ). Την ακολουθησε η Μαρινα Γεωργιου με 16 ποντους (3 ασους), η Αναστασια Μικρουδακη με 15 ποντους (2 μπλοκ) και η Αγγελικη Λιουκα με 10 ποντους (3 μπλοκ). Σε σταθερα ανοδικη πορεια η Κατερινα Σκιτζη με 9 ποντους (4 ασους - 2 μπλοκ).
Επιεικως ανεκδιηγητος ο πρωτος διαιτητης. Απο που να αρχισει και που να τελειωσει κανεις! Απο δεκαδες στην κυριολεξια διπλες μπαλιες των φιλοξενουμενων σφυριχτηκαν μολις τρεις. Απο τις πεντε δικες μας διπλες σφυριχτηκαν επισης τρεις! Προκειται μαλλον για μια νεα ερμηνεια του ορου 'μοιραζω τα σφυριγματα!' Δυο φορες του επισημανε λαθος αποφαση ο -πολυ καλυτερος - δευτερος Μανωλης Καπλανιδης και δυο φορες οι επισημανσεις επεσαν στο κενο. Το highlight της βραδυας ομως ηταν ο καταλογισμος υπερβασης στην πασαδορο μας σε μονομαχια στο φιλε με τη 20 ποντους ψηλοτερη κεντρικη των αντιπαλων! Το βιντεο του αγωνα ειναι στη διαθεση του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. αν και εχουμε σοβαρες αμφιβολιες για το αν η κατασταση του συγκεκριμενου μπορει να βελτιωθει.
Η συνθεση μας: Χατζησωκρατη, Κορακοβουνη, Παπαγιαννοπουλου, Βασσαλου(L), Μολδοβανιδη, Παναγιωτου, Βελουδη, Σκιτζη, Ιλανιδου, Λιουκα(c), Μικρουδακη, Γεωργιου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου