Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

(...!...!...!)

Στατικη, με τεραστια αμυντικα κενα, χωρις να θυμιζει σε τιποτε το μαχητικο και καλοστημενο συγκροτημα της πρεμιερας του πρωτου γυρου εμφανιστηκε στο 'Μαρκος Παπαδακης' η γυναικεια μας ομαδα και υπεκυψε απολυτα φυσιολογικα στη μετρια μεν απο πλευρας δυναμικοτητας αλλα παρουσα τουλαχιστον στον αγωνιστικο χωρο πρωτοπορο της βαθμολογιας ομαδα του Π.Α.Κ. Χαλανδριου.
Τα 13(!) χαμενα σερβις ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου της κακης εμφανισης της ομαδας μας. Κατω απο την επιφανεια του νερου υπαρχει πολυς ακομα παγος: ειναι ζητημα αν το 1/4 των υποδοχων μας εφτασε στη θεση 2 ή εστω στη θεση 3 με αποτελεσμα οι πασαδοροι μας να προσπαθουν περισσοτερο να σωσουν τις κακες υποδοχες παρα να οργανωσουν το παιχνιδι μας. Εχουν που εχουν και οι δυο να διαχειριστουν το νεαρο της αθλητικης τους ηλικιας, τους κανουμε και τη ζωη δυσκολη με το να προσπαθουν να κανουν αμυνα σε δικες μας μπαλιες! Απο τη μερια τους και αυτες παντως τις ελαχιστες καλες υποδοχες που πηραν τις πασαραν απο 2 μεχρι 4 μετρα μακρυα απο το φιλε με αποτελεσμα οι επιθεσεις των ακραιων μας να ειναι επιπεδου νεανιδων, αυτο που ελαφρως ειρωνικα οι παικτες του βολλεϋ αποκαλουν 'πλασοκαρφα'.
Στη μεση του δευτερου σετ μονο καναμε τη ζωη των γηπεδουχων δυσκολη οταν η Μαρινα Γεωργιου πηρε το σερβις στο 7-11 εις βαρος μας και το αφησε στο 15-11 υπερ μας, παιρνοντας και 4 ασους μεσα στους 8 συνεχομενους ποντους. Δυο λεπτα αργοτερα το 17-13 υπερ μας μετατραπηκε σε 17-22 εις βαρος μας με το πρωτο ταϊμ-αουτ στο σετ να ζητιεται στο 17-18. Η συνηθης πρακτικη -αν δε μας ξεγελανε 42 χρονια βολλεϋ- δεν ειναι να παιρνουμε  ταϊμ-αουτ οταν ο αντιπαλος πλησιαζει στο σκορ για να του σπασουμε το ρυθμο; Οταν ειναι ηδη μπροστα στο σκορ μαλλον του 'κανουμε τη μουρη κρεας!'
Ο coach φανηκε εξαιρετικα ευγενης και επεξηγηματικος οταν στο τριτο ή τεταρτο παιχνιδι του πρωτου γυρου μας ανελυσε για ποιους τεχνικους λογους ξεκιναει τα παιχνιδια με τη βασικη του κεντρικη εκτος τερεν (οχι εκτος βασικου σχηματος αλλα αντικατεστημενη απο τη λιμπερο στις πρωτες περιστροφες καθε σετ). Κατα τη γνωμη μας το πειραμα αυτο απετυχε ολοσχερως αφου η παικτρια του παιζει σαφως λιγοτερο απο το μισο χρονο σε καθε παιχνιδι αφοπλιζοντας τον οχι μονο στην επιθεση αλλα και στην αμυνα οπου δινει μεγαλες βοηθειες οταν βρισκεται στον αγωνιστικο χωρο. Τα πειραματα βγαζουν σπουδαια αποτελεσματα πολλες φορες αλλα τα αποτυχημενα πειραματα καλο ειναι να διακοπτονται οσο νωριτερα γινεται.
Για την Ιστορια το σκορ στα σετ ηταν 13-25, 21-25, 14-25.
Αλανθαστη η διαιτησια του Βαγγελη Μαρκατσα και της Καλλιοπης Λιδωρικιωτη.
Η συνθεση μας: Βασαλου(L), Μολδοβανιδη, Παπαγιαννοπουλου, Κατσικα, Μικρουδακη, Βελουδη, Παναγιωτου, Λιουκα(c), Ιλανιδου, Γεωργιου, Χατζησωκρατη, Σκιτζη.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου