Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Με το αριστερο....

Οσο ασχημα βγηκε για την ομαδα μας το 2014 αλλο τοσο ασχημα μπηκε το 2015. Δευτερη σερι ηττα απο τον Α.Ο.Ν. Βυρωνα εκτος εδρας και κυριως ηττα με κακη αποδοση ασχετα απο το γεγονος οτι εβαλαν και οι διαιτητες το χερακι τους στο τελικο αποτελεσμα. Η ομαδα περναει μια περιοδο ντεφορμαρισματος και δυσκολευεται ιδιαιτερα με αντιπαλους μετριους μεν στη δυναμικοτητα αλλα καλους αμυντικα που χρειαζονται υπομονη και ποικιλια στην επιθεση για να καμψεις την αντισταση τους ασχετα απο το γεγονος οτι εβαλαν και οι διαιτητες το χερακι τους στο τελικο αποτελεσμα.
Ταλαιπωρια των πασαδορων απο τους υποδοχεις, ταλαιπωρια των επιθετικων απο τους πασαδορους, ταλαιπωρια του φιλε απο τους επιθετικους και απολυτα φυσιολογικα ηρθε η απωλεια του πρωτου σετ με τελικο σκορ 19-25  ασχετα απο το γεγονος οτι εβαλαν και οι διαιτητες το χερακι τους στο τελικο αποτελεσμα(1).
Καλυτερη η εικονα μας στο δευτερο σετ, προηγηθηκαμε σε μεγαλο μερος του και το φτασαμε στο 24-22 για να καταληξει και αυτο τελικα στις γηπεδουχες με σκορ 24-26 καθολου μα καθολου ασχετα απο το γεγονος οτι εβαλαν και οι διαιτητες το χερακι τους στο τελικο αποτελεσμα(2).
Δε μπηκαμε καθολου στο παρκε στο τριτο σετ επηρεασμενοι και απο τις τελευταιες φασεις του δευτερου, με εξαιρεση καποιες μεμονωμενες ατομικες ενεργειες, με αποτελεσμα να χαθει και αυτο με σκορ 14-25 ασχετα απο το γεγονος οτι εβαλαν και οι διαιτητες το χερακι τους στο τελικο αποτελεσμα(3).
Για να ειμαστε καθαροι: παιξαμε πολυ ασχημα και πιθανοτατα θα χαναμε ακομα και αν διαιτητευε το παιχνιδι ο γνωστος για το φανατισμο του εφορος της ομαδας μας! Μπορει ομως η αποδοση μας να αποτελεσει δικαιολογια διαιτητη Α1 κατηγοριας ωστε να μας στερησει τις οποιες πιθανοτητες ειχαμε να παρουμε το δευτερο σετ και να δωσουμε μια αλλη ροη στο παιχνιδι;
(1) Σε φαση διαρκειας στο τελος του πρωτου σετ παικτρια των γηπεδουχων πεφτει στο φιλε και σπρωχνει με το σωμα τη μπαλα στο τερεν μας, αφηνοντας την Αγγελικη Λιουκα που περιμενε κατω απο το φιλε με τα χερια αδειανα! Ο Φωτης Μαρκατης δινει τον ποντο στις Βυρωνιωτισσες με δικαιολογια που ουτε οι ιδιες οι ωφεληθεισες δεν καταλαβαν.
(2) Στο 24-22 του δευτερου σετ μια 'χαλασμενη' μπαλα παιζεται στο τερεν μας σε αποσταση μισου εως ενος μετρου απο το φιλε και ο Φ.Μ. χρεωνει σαν υπερβαση της Ειρηνης Βελουδη την τελικη απομακρυνση της μπαλας προς το αντιπαλο τερεν! Εκνευρισμος, συζητησεις, ηλιθιες δικαιολογιες και τελικα απωλεια του ουσιαστικα κερδισμενου σετ.
(3) Νεα 'χαλασμενη' μπαλα στην αρχη του τριτου σετ και η Αφροδιτη Χατζησωκρατη οπισθοχωρει προς το φιλε σε μια απελπιδα προσπαθεια να σωσει τον ποντο. Η ακραια των γηπεδουχων βαζει τα χερια της στο φιλε και στελνει τη μπαλα αουτ. Ποντος για το Βυρωνα με την εκπληκτη διαγωνια μας να προσπαθει ματαια να πεισει τον 'αρχοντα' του αγωνα οτι δεν ηρθε ποτε σε επαφη με τη μπαλα!
Ντροπη μπαρμπα-Φωτη, αν ειχες κανει αυτα τα εγκληματα στο Ρεντη ή στη Λεωφορο ακομα εκει θα ησουνα παρεα με την ομαδα 'Διας' και τους φυλακες του γηπεδου. Αντ'αυτου, αφου τα ακουσες βεβαια απο τους δικαιολογημενα οργισμενους φιλους της ομαδας μας, αποχωρησες απο το γηπεδο απευθυνοντας προς την εξεδρα και ενα μεγαλοπρεπες 'αει γ......' Κυκλους κανει η ζωη....
Η συνθεση μας: Βελουδη, Παναγιωτου, Βασσαλου(L), Λιουκα, Σκιτζη, Μολδοβανιδη, Ιλανιδου(c), Χατζησωκρατη, Γεωργιου, Μικρουδακη, Κατσικα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου