Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ποντος μετα απο 6 βδομαδες!

Από τις 15 Δεκεμβριου ειχε να παρει ποντο η γυναικεια μας ομαδα και τα καταφερε(!) στο εντος εδρας παιχνιδι με αντιπαλο τη Γκραβα. Χαρακτηριστικο των ανισοτητων που παρουσιαζει η φετινη μας ομαδα το γεγονος ότι από τις 7 νικες μας στο πρωταθλημα οι 4 εχουν επιτευχθει εναντιον αντιπαλων που προηγούνται στη βαθμολογια και οι 3 εναντιον αντιπαλων που μας ακολουθουν!
Η τεταρτη συνεχομενη ηττα μας δεν προσφερεται για σπουδαια κριτικη. Παιξαμε καλα για δυο σετ - αυτά ακριβως που μας εδωσαν τον ποντο - και ασχημα στα υπολοιπα τρια. Για μια ακομα φορα μειναμε χωρις ταϊμ-αουτ από το 10-5 μεχρι το 12-15 του τριτου σετ το οποιο ας σημειωθεί χασαμε με μικρη διαφορα 21-25.
Στα θετικα του παιχνιδιού η καλυτερη φετινη εμφανιση της Κατερινας Σκιτζη που πετυχε 15 ποντους (5 μπλοκ, 2 ασσους). Αρκετα καλη η παρουσια και της Αναστασίας Μικρουδακη με 21 ποντους (2 μπλοκ, 5 ασσοι), της Τανιας Ιλανιδου με 11 ποντους (2 μπλοκ), της Αγγελικης Λιουκα με 8 ποντους (2 μπλοκ), της Τατιάνας Μολδοβανιδη με 5 ποντους και της Δημητρας Βασαλου - κυριως σε ρολο πασαδορου(!).
Καλη η διαιτησια της Καλλιοπης Λιδωρικιωτη και του Τασου Κουτσομπορη.
Η συνθεση μας: Παναγιώτου, Βελουδη, Ιλανιδου, Λιουκα(c), Σκιτζη, Μολδοβανιδη, Μικρουδακη, Βασαλου(L), Κατσικα, Γεωργιου, Χατζησωκρατη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου