Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

The captain is back!

Εννεα σχεδον μηνες εκανε να πατησει το παρκε στα πλαισια επισημου αγωνα η αρχηγος μας Αγγελικη Λιουκα μετα το σοβαρο τραυματισμο της στις 24 Μαρτιου. Και η ολιγολεπτη συμμετοχη της στον εκτος εδρας αγωνα με τη Νικη Αμαρουσιου εγινε δεκτη με θερμο χειροκροτημα απο τις συμπαικτριες της και τους φιλους της ομαδας στις εξεδρες του κλειστου της Κοκκινιας, αλλα και απο τους γηπεδουχους που κατα πως φαινεται δεν ξεχασαν την τελευταια παρουσια της σ'αυτο το γηπεδο πριν απο τρισημιση περιπου χρονια με τη φανελα της δικης τους ομαδας.
Κατα τ'αλλα η ομαδα μας περασε ευκολα απο την εδρα της προ τριετιας μολις κραταιας Νικης με 3-0 σετ (25-16, 25-20, 25-18). Για ενα ακομα παιχνιδι ο Αντωνης Πουμπουρας εδωσε ευκαιριες σε πολλες αθλητριες του και ειδε τις σημειωσεις του να γεμιζουν με λυσεις για τα δυσκολα παιχνιδια που μας περιμενουν μετα την αναπαυλα των Χριστουγεννιατικων διακοπων.
Η Ελεαννα Πολυχρονακη εκανε πολυ καλο παιχνιδι πετυχαινοντας 12 ποντους (2 ασσους, 1 μπλοκ) και περιοριζοντας στο ελαχιστο τα λαθη της. Την ακολουθησαν στο σκοραρισμα οι συνηθεις υποπτες Αθηνα Χρυσομαλλη με 8 ποντους (2 μπλοκ, 1 ασσο) και Ναντια Μωραϊτιδη με 7 ποντους (2 ασσους). Καλο βραδυ και για τη Χριστινα Χριστοφοριδου με 5 ποντους (1 ασσο, 1 μπλοκ). Το λιθαρακι τους στην τελικη επικρατηση εβαλαν η Σοφια Κατσικα με 5 ποντους (1 ασσο) και η Γιωτα Βλασερου με 4 ποντους (1 μπλοκ).
Καλη διαιτησια σε ευκολο παιχνιδι από το Δημητρη Αλτιπαρμακ και το Θωμα Καππα.
Η συνθεση μας: Λιουκα (c), Χρυσομαλλη, Πολυχρονακη, Μωραϊτιδη, Παπαγιαννοπουλου, Φραγκα, Βασαλου (L), Βλασερου, Βουτσαρα, Κρομμυδα, Μπιτσοπουλου (L), Παναγιωτου, Χριστοφοριδου, Κατσικα.
Υ.Γ. Καποτε ρωτηθηκε ο πολυνικης προπονητης της Α1 γυναικων Γιαννης Νικολακης (7 τιτλοι) ποιο ειναι το μυστικο των επιτυχιων του. Κι εκεινος απαντησε: 'Δεν ειμαι προπονητης αλλα ψυχολογος. Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για γυναικειες ομαδες.' Thanks coach!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου