Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Επιτελους νικη....

....και για να μη βιαστουν ορισμενοι να πουν οτι παιζαμε με την ουραγο της βαθμολογιας -και μαλιστα εντος εδρας- η 4η Δεκεμβριου οταν αντιμετωπισαμε ξανα την Ενωση Γαλατσιου ειναι μολις 65 μερες μακρια. Σε εκεινο το παιχνιδι κερδισαμε παλι 3-1, με συνολο ποντων 89-80 και τον Αντωνη Πουμπουρα να επιστρατευει ολες ανεξαιρετα τις 'παλιοσειρες' για να εξασφαλισει το τριποντο. Αυτη τη φορα τα πραγματα ηταν ευκολοτερα, δεδομενης και της πικρης γευσης που αφησαν στην ομαδα μας οι πεντε συνεχομενες ηττες. Σκορ 3-1, συνολο ποντων 97-75 και πολυ πιο ισορροπημενη παρουσια εμπειρων και νεοτερων παικτριων μας.
Σχετικα ανετα πηραμε τα δυο πρωτα σετ με σκορ 25-16 και 25-17. Πισω στο σκορ σε ολο το τριτο σετ το χασαμε τελικα με 22-25. Εικονα παρομοια με των πρωτων σετ στο τεταρτο και τελικη επικρατηση με σκορ 25-17.
Εχουμε και τριτη πασαδορο στην ομαδα! Η Μαρια Κουγιουμπουναρλη πηρε χρονο συμμετοχης απο τον coach και αφησε καλες εντυπωσεις. Δυναμικη επανεμφανιση απο τη Σοφια Κατσικα με 6 ποντους (5 στο τελευταιο σετ). Επανεμφανιση και για την Αφροδιτη Χατζησωκρατη με 5 ποντους (4 ασους). Τανια Ιλανιδου και Τατιανα Μολδοβανιδη εβαλαν το χερακι τους στη νικη με 8 ποντους εκαστη (3 ασους η Τανια, 3 μπλοκ η Τατιανα). 9 ξαφνικοι(*) ποντοι (3 μπλοκ) απο την Αγγελικη Λιουκα, 11 ποντοι (3 μπλοκ) απο την ολο και σταθεροτερη Κατερινα Σκιτζη, 12 ποντοι απο την Αναστασια Μικρουδακη (8 στο τελευταιο σετ).
Αυστηρη στον πειθαρχικο ελεγχο αλλα δικαιη διαιτησια απο τη Μαρια Χαμπιλου και τη Βικυ Κυργιαλανη.
Η συνθεση μας: Παναγιωτου, Βελουδη, Λιουκα(c), Ιλανιδου, Μολδοβανιδη, Μικρουδακη, Σκιτζη, Χατζησωκρατη, Κατσικα, Κουγιουμπουναρλη, Βασαλου(L).
(*)Ξαφνικοι απο την ταχυτητα που εκδηλωνουν την επιθεση Βελουδη και Λιουκα απο τη θεση 3.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου